Harry ja Meghanin kohudokumentin trailerin julkaisuajankohta käynnisti spekulaatiot

9:52
Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Oprahille antama kohuhaastattelu kuohutti viime vuonna niin hovissa kuin sen ulkopuolellakin

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kohudokumenttisarja julkaistaan suoratoistopalvelu Netflixissä joulukuussa.

Netflix julkaisi torstaina 1. joulukuuta ensimmäisen trailerinprinssi Harryn ja herttuatar Meghanin dokumenttisarjasta.

Harry & Meghan -nimeä kantava, myöhemmin joulukuussa julkaistava sarja valaisee pariskunnan rakkaustarinan ylä- ja alamäkiä sekä vaikeita hetkiä kuninkaallisessa valokeilassa.

Dokumenttisarjan trailerissa nähdään lukuisia ennennäkemättömiä, paikoin hyvin henkilökohtaisiakin kuvia parin elämästä. Lisäksi trailerissa vilahtaa myös prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen sekä kuningatarpuoliso Camillan kuva.

The Sunin mukaan näyttää siltä, että Harry ja Meghan sytyttivät dokumenttinsa trailerilla jälleen sodan Williamia ja Catherinea vastaan. Julkaisu kertoo, että kuninkaalliset avustajat uskovat Harryn ja Meghanin ajastaneen trailerinsa julkaisupäivän tarkoituksellisesti osumaan samaan ajankohtaan Williamin ja Catherinen Yhdysvaltoihin tekemän vierailun kanssa.

Kuninkaallisen Majesty-lehden päätoimittaja Ingrid Seward sanoo, että trailerin julkaiseminen Williamin ja Catherinen ollessa Yhdysvalloissa vaikuttaa Harryn ja Meghanin puolelta väijytykseltä.

– He ovat melko hyviä sellaisissa asioissa ja ajoitus on kaikki kaikessa, hän sanoo ja toteaa, että Williamin ja Catherinen saaman hyvän vastaanoton perusteella Harryn ja Meghanin yritys näyttää kuitenkin epäonnistuneen.

Uskotaan, että dokumentissa tullaan esittämään uusia väitteitä, jotka asettavat prinssi Williamin, prinsessa Catherinen sekä kuningatarpuoliso Camillan epäimartelevaan valoon. Trailerissa Harrylta ja Meghanilta kysytään, miksi he halusivat tehdä kyseisen dokumentin, johon Harry vastaa, ettei kukaan näe, mitä suljettujen ovien takana tapahtuu.

Harryn vastauksen jälkeen ruutuun kuva, jossa William, Catherine ja Camilla istuvat vieretysten takanaan Harry ja Meghan.

Raskaus- ja lapsuuskuvia

Katsojat saavat nähdä kohudokumentin trailerissa myös muun muassa Meghanin lapsuuskuvia sekä tämän raskauspotretin. Reilun minuutin mittaisella videolla nähdään myös useita yhteiskuvia herttuaparista.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja