Prinssi Harry ja herttuatar Meghan paljastivat neljä vuotta täyttäneen poikansa Archien erityisen syntymäpäivälahjan

Prinssi Harry avautuu jälleen – tällainen on uusi kohuhaastattelu 7:10
Prinssi Harry avautui kohuhaastattelussa.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoispoika Archie täytti neljä vuotta viime kuussa. 

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoinen Archie täytti neljä vuotta samana päivänä kuin kuningas Charles, eli hänen isoisänsä, kruunattiin virallisesti kuninkaaksi: 6. toukokuuta. 

Paikallinen Mad Dogs & Englishmen -pyöräkauppa perheen asuinpaikassa Montecitossa, Kaliforniassa, lahjoitti Archielle polkupyörän syntymäpäivän kunniaksi. Kauppa jakoi kiitoskirjeen Harrylta ja Meghanilta Instagramissa 8. kesäkuuta. 

– Prinssi Harryn ja Meghanin puolesta, hyväksykää heidän vilpitön kiitoksensa huomaavaisesta lahjasta, jonka lähetitte prinssi Archielle hänen 4-vuotissyntymäpäivänään. Pyörä on tuonut paljon iloa, ja perhe arvostaa sitä kovasti. He pyysivät, että välitän heidän kiitollisuutensa ihastuttavasta lahjasta, Harrison Colcord kirjoitti prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin puolesta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Peoplen mukaan pyöräkaupan työntekijä Martin vei pyörän Harryn ja Meghanin kotiin. Hän sai jättää kukat, kortin, ilmapallot ja polkupyörän turvahenkilökunnalle tarkastuksen jälkeen. 

Kaupan omistaja Jennifer Blevins ei odottanut mitään kiitosta, etenkään henkilökohtaista. 

– Jokainen julkisuudenhenkilö tässä kaupungissa on ostanut meiltä pyöriä. Kukaan heistä ei ole lähettänyt kiitoskirjettä.

Archien syntymäpäiväjuhlat olivat raporttien mukaan pienimuotoiset perheen ja muutaman ystävän kesken. Myös Meghanin äiti  Doria Ragland oli paikalla. 

Pariskunnan toinen lapsi Lilibet  täytti kaksi vuotta 4. kesäkuuta. Hänen syntymäpäivänsä meni kuitenkin ohi ilman kuninkaallisen perheen syntymäpäivätoivotuksia, mikä kuninkaallisten asiantuntijoiden mukaan heijastelee Charlesin sekä Harryn ja Meghanin kireää suhdetta.

Harry osallistui isänsä kuningas Charlesin kruunajaisiin 6. toukokuuta Westminster Abbeyssa, Lontoossa. Meghan jäi parin lasten kanssa kotiin.

Lähde: Independent

 

 

Lue myös:

    Uusimmat