Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat joutumassa uuden myrskyn silmään – neuvottelevat sopimuksesta ristiriitaisen sijoituspankin kanssa

13:05
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä – mitä se tarkoittaa?

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan neuvottelevat tulevaisuudestaan Goldman Sachsin kanssa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan kohauttivat vuoden 2020 alussa ilmoittamalla aikovansa vetäytyä syrjään kuninkaallisista velvollisuuksistaan, työskentelevänsä jatkossa taloudellisesti itsenäisesti sekä muuttavansa Pohjois-Amerikkaan. 

Ilmoituksesta lähtien yksi suurimmista kysymysmerkeistä on ollut se, kuinka Meghan ja Harry jatkossa rahoittavat eittämättä erittäin kalliin elämänsä. 11. helmikuuta uutisoitiin, että prinssi Harry on käymässä neuvotteluja mahdollisesta yhteistyöstä yhdysvaltalaisen rahoitusalan jättiläisen Goldman Sachsin kanssa. 

Lähteiden mukaan Harry ja Meghan voisivat mahdollisesti ansaita jopa miljardi dollaria sopimuksilla yrityksen kanssa sekä toimimalla sen brändilähettiläinä. 

Goldman Sachs on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen ihmisten, kuten esimerkiksi jalkapalloilija David Beckhamin ja näyttelijä Gwyneth Paltrow'n kanssa, jotka ovat toimineet vieraspuhujina pankin tapahtumissa. Goldman Sachs ei maksa vieraspuhujilleen, mutta lähteiden mukaan yhteistyö voi edesauttaa erittäin rahakkaisiin yhteistyösopimuksiin. 

Hiljattain prinssi Harry esiintyi Miamissa toisen rahoitusalan jätin JP Morganin tapahtumassa puhumassa mielenterveydestään, terapiassa käymisestä sekä äitinsä prinsessa Dianan kuolemanjälkeisistä vaikeuksista. Harryn ja Meghanin kerrotaan saattaneen ansaita jopa 750 000 dollaria esiintymisestään Miamissa, mutta palatsin lähteiden mukaan herttuapari kieltäytyi palkkiosta. 

Sekä Goldman Sachs että JP Morgan ovat ristiriitaisiksi nähtyjä yrityksiä varsinkin Yhdysvalloissa. Vuonna 2016 Goldman Sachs maksoi 5 miljardia dollaria sovituksena osuudestaan vuoden 2008 talouskriisiin. Sekä Goldman Sachsia että JP Morgania on syytetty velkojen kasaamisesta tuhansille kodinomistajille epäreiluilla lainoilla, tehden itse kymmenien miljardien tuottoa vuositasolla.

Lähde: Mirror

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja