Prinssi Harry astui parrasvaloihin ensimmäistä kertaa kohun jälkeen ja esitti mahdollisesti kuninkaallisen joutsenlaulunsa – hymyili leveästi ja näytti peukkua

6:52
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan haluavat luopua velvollisuuksistaan ja hovissa on pidetty kriisikokous asian tiimoilta

Prinssi Harry edusti ensimmäistä kertaa julkisesti Buckinghamin palatsissa valtavan kuninkaallisen kohun aiheuttaneen ilmoituksen jälkeen. 

Prinssi Harry palasi jälleen edustustehtäviin torstaina 16. tammikuuta Buckinghamin palatsissa, jossa järjestettiin Rugbyn vuoden 2021 maailmanmestaruuskilpailuiden käynnistystilaisuus. Nuoret rugbynpelaajat pääsivät testaamaan kuningatar Elisabetin nurmikkoa ottelun merkeissä. Hyväntuulinen Sussexin herttua Harry naureskeli, kun nuoret pelaajat ilmoittivat hänelle aloittaneensa pelaamisen ilman häntä. 

Kyseessä oli Harryn ensimmäinen julkinen esiintyminen sen jälkeen kun prinssi ja hänen vaimonsa herttuatar Meghan ilmoittivat keskiviikkona 8. tammikuuta aikovansa siirtyä syrjään kuninkaallisista velvollisuuksistaan. 

Muutama tunti ennen esiintymistään Buckinghamin palatsissa Harryn ja Meghanin virallisella Instagram-tilillä julkaistiin video, jolla Harry kehottaa miehiä välttämään heitä painavien asioiden hautaamista vaan sen sijaan puhumaan niistä ääneen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Harry saapui palatsiin aamupäivällä vakavan näköisenä ja tiukasti puhelimeensa liimattuna. Prinssi vaikutti viihtyvän nuorten rugbypelaajien kanssa, jotka kyselivät innoissaan prinssiltä useita kysymyksiä, joiden sisältö ei kantautunut mikrofonien kantaman sisälle. 

Kuitenkin kun paikalla olleen median edustajat kysyivät Harrylta siitä, kuinka keskustelut hänen ja Meghanin tulevaisuudesta sujuvat kuningatar Elisabetin, prinssi Charlesin sekä prinssi Williamin kanssa, prinssi kääntyi kannoillaan sanomatta sanakaan ja palasi palatsin pimentoon. 

Sen lisäksi, että Harry ja Meghan haluavat astua sivuun kuninkaallisista velvollisuuksistaan, he ilmoittivat aikovansa työskennellä jatkossa tullakseen taloudellisesti riippumattomiksi brittihovista sekä asuvansa tulevaisuudessa Ison-Britannian lisäksi myös Pohjois-Amerikassa. 

Saattaa siis olla, että prinssin torstainen esiintyminen nuorten urheilijoiden kanssa Buckinghamin palatsin pihalla oli hänen viimeinen kuninkaallinen tehtävänsä. Tällä hetkellä kuninkaallisen perheen ydinjäsenet yrittävät saada keskenään selvyyden siihen, mitä Harrylle ja Meghanille tapahtuu tulevaisuudessa: saavatko he pitää kuninkaalliset tittelinsä, mitä heidän tuloilleen tapahtuu sekä saavatko he käyttää Sussex Royalia omana kaupallisena brändinään.  

Lähde: Daily Mail

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja