Prinssi Georgen kummitädiltä hauskoja paljastuksia pippurisesta pikkukuninkaallisesta – yksi prinsessa Dianalta opittu perinne elää vahvana

Prinssi Georgen kummitäti Julia Samuel oli kummipoikansa edesmenneen isoäidin prinsessa Dianan läheinen ystävä.

Britannian prinssi George täyttää pian seitsemän vuotta. Kummitäti Julia Samuel kertoi How to Fail with Elizabeth Day -podcastissa hauskoja yksityiskohtia suhteestaan kummipoikaansa.

– Hän on hauska ja pippurinen. Voi luoja, Diana olisi rakastanut häntä niin paljon. Se on sydäntä särkevää kaikille, Samuel sanoi podcastissa.

Samuel ja Georgen edesmennyt isoäiti prinsessa Diana olivat läheisiä ystäviä. He tutustuivat vuonna 1987 illalliskutsuilla. Kummitäti paljastaakin, että yksi Walesin prinsessalta tuttu tapa on jäänyt elämään ja elää yhä vahvasti hänen ja prinssi Georgen suhteessa.

– Teen Georgelle kuten Diana teki meille, eli annan hänelle leluja, joiden kokoaminen on mahdottoman vaikeaa ja joista lähtee todella kova ääni, Samuels kertoi ja paljasti, että Georgen isä prinssi William saattaa joutua käyttämään päiväkausia lahjojen kokoamiseen.

– Kun kaikki on koossa, niistä lähtee järkyttävää tööttäystä ja valoja vilkkuu siellä täällä. Se saa sekä minut että Georgen nauramaan.

Hän kertoo podcastissa pitävänsä kummin tehtävää kunnia-asiana ja vastuullisena tehtävänä.

60-vuotias Samuel on yksi George seitsemästä kummista. Cambridgen herttuapari valitsi kummeiksi pääasiassa läheisiä ystäviään. Kuninkaallisesta perheestä kunnian sai prinssi Williamin serkku Zara Tindall.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja