Prinsessa Estelle 9 vuotta! Ruotsin tuleva kuningatar hurmaa suloisissa potreteissa – tältä hän näyttää nyt

Näin sievästi prinsessa Estelle edusti kuusi vuotta sitten äitinsä rinnalla kruununprinsessa Victorian nimipäivänä

Ruotsin prinsessa Estelle täyttää yhdeksän vuotta 23. helmikuuta. Hovi julkaisi syntymäpäivän kunniaksi uusia potretteja tulevasta kuningattaresta.

Ruotsin kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin esikoistytär prinsessa Estelle Silvia Ewa Mary, Itä-Götanmaaherttuatar täyttää tänään yhdeksän vuotta.

Hovi julkaisi syntymäpäivän kunniaksi liudan uusia valokuvia Ruotsin tulevasta kuningattaresta. Estelle poseeraa kuvissa iloinen hymy kasvoillaan valkoisessa puserossa ja ruudullisessa hameessa.

Eräässä otoksessa mukana on myös 4-vuotias pikkuveli prinssi Oscar sekä perheeseen viime vuonna tullut koira Rio.

Hovi ei paljastanut julkaistuaan kuvia sosiaalisessa mediassa, miten toisena kruununperimysjärjestyksessä olevan prinsessan juhlapäivää vietetään.

Prinsessa Estelleä on kuvailtu reippaaksi, uteliaaksi, urheilulliseksi ja helposti innostuvaksi lapseksi, joka käyttäytyy aina moitteettomasti.

Hänellä on ollut jo useamman vuoden ajan tapana osallistua moniin edustustapahtumiin yhdessä vanhempiensa kanssa ja yleensä hän on hurmannut yleisön valloittavalla hymyllään ja herttaisella käytöksellään. Estelle on myös usein edustanut hyvin samankaltaisissa asuissa kruununprinsessa Victorian kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja