Prinsessa Catherinesta julkaistiin ensimmäinen virallinen potretti sitten tammikuisen leikkauksen

Prinsessa Catherine on ollut pois julkisuudesta aina tammikuusta saakka.

Kensingtonin palatsi julkaisi ensimmäisen virallisen potretin prinsessa Catherinestasitten hänen tammikuisen vatsan alueen leikkauksensa. Catherine on parhaillaan pitkällä sairauslomalla, eikä häntä olla nähty julkisuudessa edustamassa joulukuun jälkeen. 

Palatsin julkaisemassa potretissa prinsessa poseeraa hymyillen hänen ja prinssi Williamin lasten prinssi Georgen, 10, prinsessa Charlotten, 8, ja prinssi Louisin, 5, kanssa. Kuvan on ottanut prinssi William.

– Kiitos ystävällisistä toivotuksistanne ja jatkuvasta tuestanne viimeisen kahden kuukauden aikana. Toivotan kaikille hyvää äitienpäivää, julkaisun yhteydessä lukee Catherinen allekirjoittamana.

Isossa-Britanniassa vietetään äitienpäivää sunnuntaina 10. maaliskuuta.

Catherine havaittiin maaliskuussa ihmisten ilmoilla ensimmäistä kertaa leikkauksensa jälkeen. Hänen on kerrottu olevan poissa kuninkaallisista töistään ainakin pääsiäiseen asti. 

Leikkauksen syytä ei ole tarkennettu ja Catherinen voinnista on tihkunut hyvin vähän tietoa julkisuuteen. Palatsi on muutaman kerran tiedottanut prinsessan voivan hyvin. 

Lue myös:

    Uusimmat