Prinsessa Beatrice täytti vuosia – sisko onnitteli julkaisemalla harvinaisen yhteiskuvan salaisia häitä edeltävältä illalta

Britannian prinsessa Beatrice täytti lauantaina 8. elokuuta 32 vuotta.

Britannian prinsessa Beatrice pudotti 17. heinäkuuta todellisen uutispommin, kun hän avioitui kaikessa hiljaisuudessa italialaistaustaisen sulhasensa Edoardo Mapelli Mozzin kanssa. Kaunis seremonia järjestettiin Windsorin linnan tiluksilla ja harvojen ja valittujen vieraiden joukossa olivat myös kuningatar Elisabet ja prinssi Philip.

Prinsessa Beatricella oli jälleen syytä juhlaan vain muutama viikko häidensä jälkeen, sillä hän vietti lauantaina 8. elokuuta syntymäpäiväänsä. Kuninkaallisen perheen jäsenet julkaisivatkin lauantaina sosiaalisessa mediassa onnitteluja 32 vuotta täyttäneelle prinsessalle.

Pikkusisko prinsessa Eugenie julkaisi omalla Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan siskoksista. Hän paljasti kuvatekstissä, että kuva oli otettu sisaren salaisia häitä edeltävänä iltana. Samalla hän julkaisi myös toisen kuvan, jossa siskokset poseeraavat yhdessä äitinsä herttuatar Sarahin kanssa

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

– Hyvää syntymäpäivää rakas Beabea. Tässä me olemme häidesi aattona. Rokkaamme yhä hiusdonitseja tai muita hiuslaitteita (jo 90-luvulta asti) suuret hymyt kasvoillamme, Eugenie kirjoitti viitaten siskonsa kampauksiin molemmissa kuvissa.

Myös sisarusten äiti herttuatar Sarah onnitteli esikoistaan julkaisemalla tästä herkän lapsuuskuvan, jossa Beatrice tuoksuttaa kukkia valkoiseen mekkoon pukeutuneena. Äiti muistelee kuvatekstissä, että tytär onnistui ajoittamaan syntymänsä varsin mainiosti, joten syntymäpäivään liittyy melkoinen numerosarja.

– Onnellista syntymäpäivää rakkaimmalle Beatricelleni. 8.8.88 kello 8.18 oli yksi elämäni upeimmista hetkistä. Olet uniikki ja yksi erityisimmistä ihmisistä tällä planeetalla, Yorkin herttuatar kirjoitti.

Myös kuningatar Elisabet onnitteli lapsenlastaan sosiaalisessa mediassa. Hovin Instagram-tilillä julkaistiin lauantaina kuva, jossa läheisissä väleissä tiettävästi olevat isoäiti ja lapsenlapsi katsovat toisiaan hymyillen.

– Toivotan prinsessa Beatricelle erityisen onnellista syntymäpäivää. Hänen kuninkaallinen korkeutensa ja hänen viides lapsenlapsensa, kerrotaan kuvatekstissä, jonka mukaan kuva on otettu, kun prinsessa Beatrice osallistui kiirastorstain jumalanpalvelukseen Westminster Abbeyssa yhdessä kuningatar Elisabetin kanssa.

Prinsessa Beatrice on kuningatar Elisabetin pojan prinssi Andrew'n ja Yorkin herttuatar Sarahin vanhin tytär. Hän on Britannian kruununperimysjärjestyksessä yhdeksäntenä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja