Prinsessa Beatricen tuore aviomies julkaisi ennennäkemättömän otoksen salaisista häistä – kaksi henkilöä loistaa yhä poissaolollaan häistä julkaistuista kuvista

Prinsessa Beatricen aviomies Edoardo Mapelli Mozzi julkaisi tunnelmallisen Instagram-päivityksen parin häistä. Prinsessan vanhempia ei kuitenkaan ole nähty toistaiseksi ainoassakaan kuvassa.

Britanniassa kuultiin viime perjantaina yllättäen hääuutisia, kun prinsessa Beatrice ja hänen italialaistaustainen puolisonsa Edoardo Mapelli Mozzi saivat viimein toisensa useiden lykkäysten jälkeen.

Häitä vietettiin Windsorissa kaikessa hiljaisuudessa ja koronavirukseen liittyvien rajoitusten vuoksi hyvin pienessä piirissä.

Koska häiden ympärillä ei ollut monien muiden kuninkaallisten häiden tapaan valtavaa mediamylläkkää, on pariskunnan suuresta päivästä nähty vain muutamia ja tarkkaan valittuja otoksia.

Pari päivää häiden jälkeen tuore aviomies kuitenkin julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvia, joiden joukossa oli ennennäkemätön otos rakastuneesta parista. Kuvassa pari seisoo tunnelmallisesti käsi kädessä puun varjossa.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Kuvatekstiksi kiinteistöalalla oleva Mapelli Mozzi oli valinnut E.E. Cummingsin runon I carry your heart with me (i carry it in my heart), eli suomennettuna Kannan sydäntäsi mukanani, kannan sitä sydämessäni.

Herkkä rakkausruno kuuluu parin suosikkirunoihin ja se kuultiin myös heidän vihkiäisissään.

Paikalla häissä olivat kuninkaallisesta perheestä tiettävästi vain morsiamen isovanhemmat, vanhemmat sekä pikkusisko prinsessa Eugenie, joka julkaisi niin ikään kauniin kirjoituksen sisarelleen omalla Instagram-tilillään.

Hääpari poseerasi yhdessä hovin julkaisemista kuvista yhdessä kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin kanssa. Kuvasta näkyy, että koronasuosituksiin liittyvää etäisyyttä morsiamen isovanhempiin on noudatettu.

Prinsessan vanhempia, prinssi Andrew'ta ja herttuatar Sarahia, ei sen sijaan ole yhdessäkään julki tulleessa kuvassa nähty. Brittilehdistössä on spekuloitu, että Jeffrey Epsteinin ympärille rakentuneeseen seksiskandaalivyyhtiin yhdistetty Yorkin herttua pitää edelleen matalaa profiilia, ja myös hänen ex-vaimonsa on jättäytynyt pois kuvista tukeakseen entistä puolisoaan.

Sekä Beatrice että Eugenie ovat kuitenkin toistuvasti ilmaisseet tukensa isälleen, ja Andrew'n kerrotaan kuitenkin saattaneen myös vanhemman tyttärensä alttarille perjantaina.

Lue myös:

    Uusimmat