Prinsessa Eugenielta koskettava viesti juuri avioituneelle isosiskolleen – julkaisi herkkiä kuvia Beatricen salahäistä

3:34:22
Prinsessa Eugenie avioitui näyttävin menoin vuonna 2018.

Prinsessa Eugenien koskettava kirjoitus prinsessa Beatricelle ihastuttaa sosiaalisessa mediassa.

Prinsessa Beatricea nimitettiin keväällä jopa maailman epäonnisimmaksi kuninkaalliseksi, kun prinsessa joutui lykkäämään häitä useampaan otteeseen erilaisten skandaalien vuoksi.

Kun päivämäärästä lopulta oli tiedotettu, iski koronakriisi viimeisen naulan arkkuun ja toukokuun lopulle kaavailtua hääjuhlaa jouduttiin lykkäämään jälleen. Uutta päivämäärää ei koskaan tiedotettu julkisuuteen, ja viime perjantaina brittilehdet uutisoivat yllättäen Beatricen ja Edoardo Mapelli Mozzin astelleen kaikessa hiljaisuudessa alttarille Windsorissa.

Paikalla hääjuhlassa oli tiettävästi koronarajoitusten vuoksi vain noin parikymmentä vierasta. Heidän joukossaan olivat ainakin morsiamen isovanhemmat kuningatar Elisabet ja prinssi Philip sekä vanhemmat prinssi Andrew ja herttuatar Sarah.

Tuoreen Instagram-päivityksen perusteella isosiskonsa suurta päivää oli todistamassa myös prinsessa Eugenie, joka on hyvin läheinen Beatricen kanssa ja otti muun muassa parin kihlajaiskuvat viime syksynä.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Pikkusisko julkaisi tilillään useita kuvia morsiusparista ja kirjoitti samalla rakkaudentäyteisen viestin hääparille.

– En voisi olla onnellisempi, hän aloitti päivityksensä sanaleikillä höystettynä, sillä verbi "be" oli korvattu sisaren lempinimellä Bea.

Sanaleikki oli höystetty vielä mehiläishymiöllä, sillä myös mehiläinen on englanniksi "bee".

– Oli suunnaton ilo ja kunnia katsoa, kun sinä, kaunis isosiskoni, astelit alttarille rakkaan Edon luo. Olen niin ylpeä sinusta ja tuen innoissani elämäsi seuraavaa lukua. Meillä tulee olemaan niin hauskaa yhdessä, Eugenie kirjoitti ja toivotti vielä lopuksi onnea hääparille.

Kirjoitus kirvoitti monet prinsessa Eugenien Instagram-seuraajista ilmaisemaan ihastuksensa sisarusten läheisistä väleistä.

– Olette ihanan luonnolliset sisarukset ja teitä on ilo seurata. On mahtavaa nähdä teidän molemmat onnellisia ja asettuneina aloillenne, eräs kehui.

– Kaunista! Jatkakaa toistenne tukemista, toinenkin hehkutti.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja