Presidenttipari Sauli Niinistö ja Jenni Haukio MTV:n erikoishaastattelussa - katso koko haastattelu tästä

Presidenttipari Sauli Niinistö ja Jenni Haukio MTV:n erikoishaastattelussa - katso koko haastattelu tästä 6:36
Presidenttipari Sauli Niinistö ja Jenni Haukio MTV:n erikoishaastattelussa -

Presidenttipari Sauli Niinistö ja Jenni Haukio ovat tänään MTV:n erikoishaastattelussa kello 19.15 MTV Uutiset Livessä. MTV3-kanavalla haastattelu on nähtävissä kello 19.30 alkavassa erikoisohjelmassa.

Linnan juhlia vietetään tänään poikkeuksellisissa olosuhteissa, sillä perinteiset kutsuvierasjuhlat on peruttu koronavirusepidemiasta johtuen. MTV Uutiset tuo kuitenkin arvokkaan juhlapaikan tunnelmat katsojien olohuoneisiin presidentinlinnassa olevan uutisankkurin Keijo Leppäsen kautta.

Leppäsen haastattelussa presidenttipari kertoo poikkeusvuoden tapahtumista ja tunnelmista, mutta erikoishaastattelussa katsotaan myös eteenpäin koronan jälkeiseen aikaan. Erikoishaastattelun voit katsoa MTV Uutiset Livestä kello 19.15.

Itsenäisyyspäivää vietetään tänään poikkeuksellisissa oloissa – kävimme kysymässä, mitä suomalaisten illan  kattaukseen kuuluu 3:17

MTV tapasi aiemmin päivällä itsenäisyyspäivää juhlivia suomalaisia kauppaostosten lomassa. Samalla kansalaisilta pyydettiin terveisiä illan poikkeuksellisia juhlia pitäville isännille, presidentti Sauli Niinistölle ja rouva Jenni Haukiolle

MTV3-kanavalla näytettävässä juhlaohjelmassa nähdään myös pääministeri Sanna Marin ja hänen puolisonsa Markus Räikkönen, jotka kertovat erikoishaastattelussa siitä, miten arki Kesärannan ja perheen yhteisen Tampereen kodin välillä on sujunut Marinin ensimmäisen pääministerivuoden aikana.

MTV:n erikoisohjelmaa näytetään suorana MTV3-kanavalla ja MTV Uutiset Livessä aina Kymmenen uutisiin asti.

Tunnelmaan voi virittäytyä mukaan Livessä kello 18 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat