Presidentti Niinistön tapaamalla kuvernöörillä paljastui koronatartunta: "Säikäytti Suomen delegaation"

Niinistö valtiovierailulla Yhdysvalloissa – tapasi yllättäen Bidenin 2:24
Tämä Bidenin ja Niinistön tapaamisesta tiedetään.

Presidentti Sauli Niinistön valtiovierailu Yhdysvalloissa on sisältänyt yllätyksiä.

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden tapasi Niinistön eilen yllättäen Valkoisessa talossa. Tapaaminen ei ollut alkujaan kalenterissa. 

– Tällä vierailulla Biden ja Yhdysvallat halusi lähettää viestin sekä Turkille että muille Nato-maille että myös venäjälle, että Yhdysvallat pysyy Suomen Nato-prosessin takana. Niinistö kiitti Bidenia johtajuudesta ja siitä, että Yhdysvallat tukee Suomea Nato-prosessissa, MTV:n kirjeenvaihtaja Mari Karppinen kertoo. 

Yllätyksiä oli matkalla muitakin. 

– Koronavaara säikäytti Suomen delegaation, sillä länsirannikolla Niinistön tapaama kalifornialaiskuvernööri testasi positiiviseksi koronaan, mutta ainakin tähän mennessä Niinistö itse on testannut negatiiviseksi, Karppinen kertoo.

Tasavallan presidentin kanslian mukaan Niinistö tapasi Kalifornian kuvernööri Gavin Newsomin ja varakuvernööri Eleni Kounalakisin tiistaina. Newsom teki positiivisen koronatestin keskiviikkoiltana.

Katso myös: Presidentti Niinistö viihdytti toimittajia ja kotiyleisöä naljailemalla toimittajalle suorassa lähetyksessä Münchenin turvallisuuskokouksessa 

Presidentti Niinistö nauratti toimittajia tiedotustilaisuudessa: "Sehän on hyvä, että yleisökin kiinnostui" 4:23

Lue myös:

    Uusimmat