Povipommi ei saa seksiä kuukauteen

Brittimalli Jordan joutuu kärvistelemään kuukauden päivät ilman seksiä, sillä tähden mieheltä ei liikene energiaa petipuuhiin. Pariskunta joutuukin laittamaan lapsihaaveet hetkeksi hyllylle.

Glamourmalli Jordan alias Katie Price ei voi harrastaa seksiä miehensä Alex Reidin kanssa kuukauteen. Jordanin vapaaottelijamies haluaa keskittyä täysillä tulevaan otteluunsa ja päättikin, että seksi saa odottaa. Pariskunnan sängyssä ei ole vipinää ennen Reidin ensi kuussa järjestettävää ottelua Tom Watsonin kanssa.

– Jotkut haluavat harrastaa seksiä juuri ennen ottelua. Itse haluan odottaa neljä viikkoa pitääkseni aggression pinnassa, Reid paljasti This Morning -ohjelmassa.

Jordan ei ole salaillut haluaan kasvattaa perhettään Reidin kanssa, mutta lapsentekopuuhat saavat nyt odottaa. Tärkeän ottelun jälkeen pari saa taas nauttia toisistaan.

– Tunnen heidät molemmat ja uskon, että heti Alexin päästyä kehästä pois, he harrastavat seksiä kuin kanit, Reidin kaveri kertoi Daily Star -lehdelle.

– Yritämme lasta, mutta adoptoimme, jos emme pysty muuten saamaan lapsia yhdessä. Ja vaikka saisimmekin lapsia luonnollisin keinoin, haluaisin adoptoida, Jordan kertoi viime kuussa.

Jordanilla on edellisistä suhteistaan kolme lasta.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja