Potkuhuhuja kuuluu F1-tähden korviin jatkuvasti: "Osa minusta rakastaa sitä"

Paikastaan F1-sarjassa kamppaileva Daniel Ricciardo ei ota paineita hänen otteisiinsa kohdistuvasta huomiosta. Australialaiselle on povattu lähtöpasseja McLarenilta.

Red Bullilla kovaa nousua lajin huipulle tehnyt Ricciardo on ajautunut suuriin vaikeuksiin siirryttyään viime kaudesta alkaen McLarenille. Ero nuoren tallikaverin Lando Norrisin eduksi on vain kasvanut tällä kaudella.

Kun toimitusjohtaja Zak Brown kertoi haastattelussa, ettei Ricciardo ole vastannut tiimin kuljettajaan kohdistamia odotuksia, puheet aussikuskin lähtölaskennasta alkoivat välittömästi. Huhut eivät kuitenkaan ole Ricciardoa vaivanneet.

– Osa minusta rakastaa sitä. Se on totta, koska jos jotain asiaa rakastan tässä lajissa, niin se on jonkin asian ratkaiseminen. Olet aina valokeilassa, ja tulet aina olemaan huomion ja paineiden kohteena, Ricciardo kommentoi.

– Sitten, kun pystynyt suoriutumaan noissa olosuhteissa, se on yksi voimakkaimmista ja palkitsevimmista tunteista.

Ricciardo myöntää, että puheet ovat voimistuneet hänenkin korvissaan. Siitä huolimatta hän aikoo tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla.

– Se on minulle hyvä syy antaa takaisin ja muistuttaa ihmisiä, mutta ensin ja ensisijaisesti muistuttaa itseäni, että minä pystyn siihen edelleen.

– Minulla ei ole epäilyksiä siitä, joten kyllä, se on hauskaa, eikä minulla ole ongelmia puhua ihmisten kanssa, koska en ole tehnyt tällä kaudella mitään erityistä, joten tiedän sen tulevan olosuhteiden takia.

– Sisimmässäni tiedän kuitenkin, mihin pystyn, ja odotan pääseväni näyttämään sen – toivottavasti ennemmin kuin myöhemmin, Ricciardo totesi.

Lue myös:

    Uusimmat