Portia de Rossi: Ex-mieheni karkasi veljeni vaimon kanssa!

Ally McBeal -sarjasta tuttu näyttelijä Portia de Rossi paljastaa elämäkerrassaan yksityiskohdat avioeronsa taustalta.

Näyttelijä Portia de Rossi, 37,kertoo Unbearable Lightness: A Story of Loss and Gain -elämäkertakirjassaan, kuinka hänen ex-aviomiehensä Mel Metcalfe jätti hänet ja rikkoi samalla myös de Rossin veljen, Michael Rogersin, avioliiton. Metcalfe karkasi mukanaan Rogersin vaimo Renee Kappos. Rogers ja Kappos menivät myöhemmin naimisiin.

– Kun aviomieheni jätti minut, veljeni muutti luokseni... Aviomieheni karkasi hänen vaimonsa kanssa, joten pidimme toisillemme seuraa ja lähdimme ulos juomaan margaritoja ja syömään meksikolaista ruokaa.

De Rossi muistelee kirjassaan, kuinka Metcalfen ja Kapposin suhde tuli yllätyksenä tähdelle ja hänen veljelleen.

– Hän (Rogers) oli mennyt naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä, Reneen, kanssa juuri ennen lähtöään Australiasta ja vastanaineet muuttivat samaan Melrose Place -tyyliseen asuntokompleksiin, kuin missä minä ja Mel asuimme.

– Sen, että Renee käytti niukkoja pitsialusvaatteita, jotka näkyivät selvästi hänen ylisuurten, avonaisten haalariensa alta, olisi pitänyt kertoa veljelleni ja minulle, että suhde oli muodostumassa.

– Mutta sitten Mel jätti minut ja Renee yhtäkkiä tuhosi suhteensa ollakseen Melin kanssa. Veli ja minä raavimme päitämme epäuskoisina.

De Rossi ja Metcalfe olivat naimisissa vuodet 1996–1999.

– Huolimatta halustani olla hänestä viehättynyt piilevä pelkoni todellisesta seksuaalisuudestani kiehui hiljaa ja oli räjähtää ensimmäisen vuotemme jälkeen, australialaistähti muistelee.

De Rossi tuli kaapista vuonna 2005 ja meni naimisiin talk show -juontaja Ellen DeGeneresin kanssa vuonna 2008.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja