Mainos

Porkkanaherkku

  • 4 keskikokoista porkkanaa
  • 1 rkl voita
  • 1 dl vaaleaa siirappia
  • 1 tl kardemummaa
  • (2 tl hillottua inkivääriä)
  • 0,5 - 1 dl hasselpähkinärouhetta
  • 1 sitruunan mehu

1. Kuori porkkanat. Vuole porkkanat lastuiksi kuorimaveitsellä.

2. Laita pannulle voita ja kuullota siinä porkkanalastuja jonkin aikaa.

3. Kaada porkkanoiden päälle siirappi, kardemumma ja pilkottu hillottu inkivääri. Hauduta vielä muutama minuutti.

4. Lisää päälle pähkinät ja sitruunan mehu. Tarjoa jäätelön kanssa.

- Toim. Sonja Blåberg ja Ari Malmberg

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.