Poplaulaja Ricky Martinia kuullaan tänään oikeudessa – artisti aikoo kiistää siskonpoikansa väitteet insestistä

Ricky Martinia kuullaan oikeudessa liittyen tämän siskonpojan esittämiin insesti- ja perheväkivaltasyytöksiin.

Poplaulaja Ricky Martinia kuullaan tänään torstaina oikeudessa liittyen tämän 21-vuotiaan siskonpojan väitteisiin, joiden mukaan kaksikolla olisi ollut seksisuhde.

TMZ:n lähteiden mukaan laulaja osallistuu Puerto Ricossa järjestettävään kuulemistilaisuuteen etäyhteyden avulla. Lehden tietojen mukaan Martin on aikeissa kääntyä suoraan tuomarin puoleen ja kiistää jyrkästi väitteet siitä, että hänellä olisi ollut romanttinen tai seksuaalinen suhde siskonpoikansa kanssa.

TMZ:n tietojen mukaan Martin aikoo myös kiistää siskonpoikansa esittämät väitteet, joiden mukaan poplaulaja olisi vainonnut ja häirinnyt tätä.

Martin sai aikaisemmin heinäkuussa väliaikaisen lähestymiskiellon, joka kieltää tätä ottamasta yhteyttä siskonpoikaansa. Lähestymiskielto määrättiin, koska siskonpoika kertoi pelkäävänsä turvallisuutensa puolesta. Martin väittää lähestymiskiellon perustuvan valheellisiin syytöksiin.

Martin tai tämän lakitiimi eivät olleet lähestymiskiellon määräämisen aikaan paikalla oikeudessa, eivätkä näin ollen voineet kiistää laulajaan kohdistuneita syytöksiä. Tuomari antaa nyttemmin uuden päätöksen siitä, jatketaanko Martinin lähestymiskieltoa.

Martinin siskonpojan mukaan kaksikon väitetty intiimi suhde olisi kestänyt 7 kuukautta. Tieto syytöksistä alkoi levitä viime viikolla.

Martinin asianajaja Marty Singer kommentoi Deadlinelle 15. heinäkuuta, että laulajaa vastaan esitetyt syytökset eivät pidä paikkaansa.

– Valitettavasti tämän väitteen esittäjä kamppailee syvien mielenterveyshaasteiden kanssa. Ricky Martin ei tietenkään ole koskaan ollut – eikä tulisi koskaan olemaan – minkäänlaisessa seksuaalisessa tai romanttisessa suhteessa siskonpoikansa kanssa. Ajatus ei ole vain valhe, se on ällöttävä, asianajaja kommentoi.

Mikäli Martinia syytetään ja hänet tuomitaan insestistä, voi laulajaa odottaa jopa 50 vuoden vankeustuomio. TMZ:n lähteen mukaan tapauksesta ei ole aloitettu tutkintaa.

Juttua muokattu 22.7. klo 14:04: korjattu veljenpoika siskonpojaksi.

Lue myös:

    Uusimmat