Ricky Martinin siskonpoika syyttää laulajaa insestistä

Laulaja Ricky Martinin siskonpoika syyttää tätä seitsemän kuukautta kestäneestä intiimistä suhteesta. Pahimmillaan tähdellä voi olla edessään 50 vuoden vankeustuomio.

Poplaulaja Ricky Martinin  21-vuotias siskonpoika syyttää artistia insestistä. Martinin asianajaja Marty Singer kommentoi  Deadline-lehdelle 15. heinäkuuta, ettei laulajalla ole ollut minkäänlaista seksuaalista tai romanttista suhdetta siskonpoikansa kanssa.

Jos Martinia syytetään perheenjäseneen kohdistuneesta perheväkivallasta ja hänet todetaan syylliseksi, niin häntä voi odottaa lähes 50 vuoden vankeustuomio. Oikeuden kuuleminen tämän asian tiimoilta on 21. heinäkuuta Puerto Ricossa.

– Valitettavasti tämän väitteen esittäjä kamppailee syvien mielenterveyshaasteiden kanssa. Ricky Martin ei tietenkään ole koskaan ollut – eikä tulisi koskaan olemaan – minkäänlaisessa seksuaalisessa tai romanttisessa suhteessa siskonpoikansa kanssa. Ajatus ei ole vain valhe, se on ällöttävä, asianajaja Singer kommentoi.

Singer toivoi myös, että siskonpoika saa apua, jota kipeästi tarvitsee.

– Mutta ennen kaikkea odotamme, että tämä kauhea tapaus hylätään heti, kun tuomari pääsee käsiksi tosiasioihin, Singer kommentoi.

Martin on saanut heinäkuussa väliaikaisen lähestymiskiellon ja syytöksiä väkivallasta seurauksena siskonpojan kanssa oletetusta seitsemän kuukautta kestäneestä intiimistä suhteesta.

Martinilla on muitakin huolia, sillä hänellä on edessään oikeudenkäynti entisen managerinsa Rebecca Druckerin kanssa. Drucker vaatii laulajalta maksamattomia palkkioitaan kolmen miljoonan dollarin edestä. Drucker jätti valituksensa Los Angelesin korkeimpaan oikeuteen 29. kesäkuuta.

Lähde: Deadline

Lue myös:

    Uusimmat