Brad Pitt murjaisi gaalapuheessaan vitsin Harrysta ja Meghanista – prinssi William ja herttuatar Catherine hykertelivät yleisössä

13:05
Prinssi Harry kommentoi lähtöä Britannian hovista

Brad Pitt voitti Bafta-pystin ja vitsaili voittopuheessaan niin brexitistä, sinkkuelämästään kuin Britannian kuninkaallisista.

Näyttelijä Brad Pitt, 56, palkittiin Britannian Oscareiksikin kutsutussa Bafta-gaalassa sunnuntaina roolistaan elokuvassa Once Upon a Time in Hollywood. Pitt ei kuitenkaan itse päässyt paikalle Lontooseen, joten pystin nouti hänen puolestaan samaisessa elokuvassa Pittin kanssa näytellyt Margot Robbie.

Robbie luki gaalassa myös Pittin puolesta tämän kirjoittaman kiitospuheen. Näyttelijän puheesta ei puuttunut huumoria, sillä hän väänsi vitsiä muun muassa Britannian EU-erosta.

– Hän aloittaa sanomalla "Hei Britannia. Kuulin, että sinusta tuli juuri sinkku. Tervetuloa klubiin", Robbie luki sinkkuna viihtyvän Pittin ensimmäisen murjaisun.

Osansa näyttelijän huumorista saivat myös Britannian kuninkaalliset. Puheensa päätteeksi hän nimittäin viittasi prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kohuttuun päätökseen vetäytyä kuninkaallisen perheen eturivistä taka-alalle ja viettävänsä jatkossa osan ajastaan Pohjois-Amerikassa.

– Kutsun palkintoani Harryksi, koska odotan sitä, että saan viedä sen takaisin Amerikkaan, Robbie luki.

Puheesta uutisoivat muun muassa People ja Daily Mail.

Robbie korosti prinssi Harryyn liittyvän loppukevennyksen jälkeen, että kyseessä olivat nimenomaan Pittin sanat, eivätkä hänen. Paikalla nimittäin oli kuninkaallisia, sillä prinssi William ja herttuatar Catherine istuivat gaalayleisön joukossa perinteiseen tapaan.

Daily Mailin mukaan Cambrdigen herttuapari hykerteli vitsille ja heidän nähtiin myös nauravan Pittin puheen aikana siinä missä muunkin yleisön.

Herttuapari edusti Royal Albert Hallissa järjestetyssä gaalassa hyvin tyylikkäänä. William nähtiin myös lavalla, sillä hän ojensi palkinnon Tähtien Sota -elokuvan tuottajalle Kathleen Kennedylle.

Catherine puolestaan käänsi katseita säkenöityään punaisella matolla valkoisessa Alexander McQueenin vuodelta 2012 olevassa luomuksessa, jota koristivat kultaiset yksityiskohdat. Hiuksensa herttuatar oli laittanut komealle nutturalle ja asun täydensivät Jimmy Choon kengät ja kimaltavat korut. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja