Popdiiva pudotti miljoonia ökypalatsinsa myyntihinnasta

Poplaulaja Celine Dionin hulppean kartanon myyntihinta on kokenut roiman pudotuksen.

Kun laulaja Celine Dionilla ei perheineen ollut enää aikaa rentoutua Floridassa sijaitsevassa huikeassa kartanossa, Las Vegasissa show'taan pyörittävä Dion laittoi sen yhdessä miehensä kanssa myyntiin. Hintapyynnöksi palatsille asetettiin viime syksynä huikeat 50 miljoonaa euroa.

Hulppea luksuslukaali sijaitsee yli 23 000 neliömetrin tontilla ja yhteensä 1500 neliömetrin kokonaisuuteen kuuluu talon lisäksi muun muassa majoitustilat vieraille ja henkilökunnalle. Sopivaa ostajaa ei kuitenkaan ole löytynyt. Nyt Dion on joutunutkin pudottamaan hinnasta miljoonia pois. Uusi hintapyyntö on 45 miljoonaa euroa.

Kolme uima-allasta vesipuistomaisine olosuhteineen, oma ranta ja huikeat näkymät takaisivat kyllä viihtyvyyden miljonäärille, jolla on varaa ostaa talo ökyrikkaalta popdiivalta.

Vieraatkin on helppo majoittaa Dionin tiluksille. Palatsimaisesta päärakennuksesta löytyy lukuisia oleskelualueita, viisi makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta, mediahuone ja avara keittiö huippuluokan laitteineen. Talon yhteydessä on lisäksi kaksi vierastaloa, joissa kummassakin on neljä makuuhuonetta. Myös henkilökunnalle on omat tilansa. Lisäksi tontilta löytyy tenniskenttä. Yksityisyyskin on taattu, sillä tontti on aidattu ja portit ovat elektroniset.

Luksuskartano ei aiheuta kuitenkaan kaikissa ihastuksen tunteita. Dionin tontin vesipuisto herätti sitä vastoin närkästystä Floridan Jupiter-saaren asukkaissa, jotka suivaantuivat Dionin käytettyä kaikki saaren vesivarat. Yhteensä Dionin tontille tarvitaan nimittäin liki kaksi miljoonaa litraa vettä pitämään uima-altaat täysinä. Vuosittain vettä kiertääkin altaissa 24 miljoonan litran verran.


LUE MYÖS:


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat