Pomo kutsui lihavaksi – naiselta täydellinen vastaus!

Nuoren naisen vastaus pomonsa lähettämään kritiikkiin on saanut paljon kannustusta sosiaalisessa mediassa. 

Ihmisten vartalot ovat kautta aikojen olleet suosittu puheenaihe, joita ruoditaan niin puolesta kuin vastaan. Totuus kuitenkin on, että olemme kaikki erilaisia ja omaamme erilaiset vartalot.

Ainoa mitä meidän tarvitsisi tehdä, olisi hyväksyä tämä tieto ja arvostaa itseämme ja toisiamme juuri sellaisina kuin olemme. Ulkonäkönsä vuoksi arvostelun kohteeksi joutunut nainen näyttää nyt rohkealla teollaan esimerkkiä kaikille itsestään epävarmoille naisille ja miehille ympäri maailmaa. 

Pomon mukaan kuvat vaikuttivat negatiivisesti kaupan brändiin

Yliopisto-opiskelija Sherene Zabbari päätti näpäyttää kunnolla työnantajaansa, joka kritisoi häntä ulkomuotonsa vuoksi.

Opiskelun ohella vaatekaupan myyjänä toimiva nainen päätti julkaista vaatekaupan Instagram-tilillä valokuvia, joissa hän esittelee myymälässä myytäviä vaatteita. Sekä vaatteista että työstään innostunut nainen ei voinut uskoa, mihin kuvien julkaisu lopulta johtaisikaan.

Kuvien julkaisun jälkeen ei kestänyt kauaakaan, kun vaatekaupan toimitusjohtaja otti liikkeen esimieheen yhteyttä sähköpostitse. Toimitusjohtajan sähköposti yllätti nuoren naisen täysin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

”Hei,

Haluan, että tiedät yhden asian. Haluan vaatteillemme pienikokoisia stereotyyppisiä malleja. Toivon, että kukaan ”mallin mitoissa” oleva ei löydä näitä kuvia meidän vaatteistamme. Tämän viestin tarkoitus ei ole mollata ketään, mutta odotukset meidän brändiämme kohtaan ovat tietynlaiset. Älä ota tätä henkilökohtaisesti, sillä pyyntöni on erittäin perusteltu. Vastineeksi pyydänkin, että poistat kaikki kuvat, jotka eivät täytä edellä mainitsemiani kriteerejä. Kiitos. -Jessica”

Viestillä voi olla pitkäkestoisia vaikutuksia 

Moni meistä olisi vastaavassa tilanteessa hermostunut välittömästi, mutta tämä tyttö osoitti valtavaa itsehillintää. Hän julkaisi saamansa sähköpostiviestin ja oman asiallisen vastauksensa myös Facebookissa ja on saanut valtavasti kannustusta asian suhteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

”En halua tukea liiketoimintaa, joka välittää tämän kaltaisia arvoja. Juuri tämä on syy siihen, miksi niin monet nuoret tytöt ovat epävarmoja kehostaan. Tämä on vastenmielistä. Irtisanoudun välittömästi ja voitte olla varmoja, että ystäväni ja sukulaiseni eivät enää vieraile kaupassanne. Rakasta itseäsi, ei ole väliä miltä näytät. ”

– Jos joku haukkuu sinua, hän tekee sen siksi, että hän on tyytymätön itseensä, Zabbari kommentoi lähettämäänsä vastausta.

Sähköpostiviesti on kerännyt paljon huomiota sosiaalisessa mediassa ja voi olla, että toimitusjohtajan viestillä on vaatekaupan kannalta pitkäkestoisempia vaikutuksia kuin hän ehkä uskoikaan. Toimitusjohtaja on sittemmin pyytänyt anteeksi, mutta liian myöhään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Zabbari haluaa tukea kaikkia, jotka ovat joutuneet häpeämään omaa vartaloaan. Hänen muun muassa Twitterissä toimiva kampanjansa erilaisten vartaloiden puolesta on inspiroinut lukuisia ihmisiä ympäri maailmaa.

Lähde: ViralThread

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja