KRP kaipaa lisätietoja heinäkuussa kuolleen naisen mysteeriin – tutkitaan tappona

60-vuotias nainen löytyi kotoaan kuolleena heinäkuussa Laihialla Pohjanmaalla. Hänessä ei ollut ulkoisia vammoja, mutta poliisi epäilee hänen joutuneen henkirikoksen uhriksi. Keskusrikospoliisi tutkii tapausta tappona.

Poliisilla hyvä käsitys kuolinsyystä, mutta sitä ei tutkinnan turvaamiseksi anneta tässä vaiheessa julkisuuteen. Tapaukseen liittyen on ollut vangittuna kolme ihmistä, jotka kaikki vapautettiin heinäkuun loppupuolella.

Tällä hetkellä jutussa ei ole vangittuja, mutta osaa vangittuna olleista epäillään rikoksesta yhä.

– Tutkinnassa on nyt aktiivinen vaihe ja lähipäivien aikana kuulustellaan lukuisia todistajia. Lisäksi edelleen tutkitaan ja analysoidaan myös rikospaikkanäytteitä sekä valvontakamerakuvia, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hans Fagerström Keskusrikospoliisista.

KRP pyytää vihjeitä asiaan liittyen. Erityisesti poliisia kiinnostavat Laihian keskustassa ja Asemanseudulla 6. ja 7. heinäkuuta välisenä yönä tehdyt havainnot henkilöistä, jotka ovat liikkuneet joko jalkaisin, polkupyörällä tai autolla.

Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen rikosvihje.krp@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295 418 622.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja