Poliisi epäilee: Joukko nuoria tyttöjä pahoinpiteli 10-vuotiaan lapsen Vantaan Tikkurilassa – tekijät yhä tuntemattomia

10-vuotiaan tytön epäillään joutuneen viikonloppuna nuorten tyttöjen pahoinpitelemäksi Vantaan Tikkurilassa, tiedottaa Itä-Uudenmaan poliisilaitos. Pahoinpitelyn motiivi on toistaiseksi pimennossa.

Neljän tai viiden nuoren tytön epäillään pahoinpidelleen 10-vuotiasta tyttöä. Epäilty pahoinpitely tapahtui poliisin sunnuntaina viiden aikaan iltapäivällä Tikkurilan Ratatiellä.

Tilanteen päätyttyä uhrina ollut tyttö oli pyytänyt pahoinpitelyn nähneen aikuisen soittamaan poliisin paikalle. Paikalle tuli myös ambulanssi, joka tarkasti tytön voinnin. Jatkotoimenpiteitä ei tarvittu.

Poliisin mukaan tilanteen tutkinta on alkuvaiheessa ja tekijät ovat tuntemattomia. Poliisi selvittää tekijöiden henkilöllisyyksiä perkaamalla alueen valvontakameroita ja suorittamalla kuulusteluja.

– Pahoinpitelyn motiiveista ei tässä vaiheessa pystytä sanomaan mitään. Pyydämme kuitenkin, että asiasta jotain tietävät kertoisivat kaikki havaintonsa ja tietonsa Itä-Uudenmaan poliisille, sanoo tutkintaa johtava rikoskomisario Timo Luoto tiedotteessa. 

Tapauksesta tietävät voivat ilmoittaa poliisille tietonsa sähköpostitse osoitteella vihjeet.ita-uusimaa(at)poliisi.fi

Lue myös:

    Uusimmat