Poista nämä latteudet nettideittailuprofiilistasi

Tästä listasta löydät ne kuluneet, vanhat latteudet, jotka voit huoletta poistaa nettideittiprofiilistasi.

Nettideittailussa emme näe toisiamme, joten onkin tärkeää antaa hyvä ja totuudenmukainen kuva seuraa etsivälle lukijalle. Newsfeed.time.com listasi lauseet, jotka voit huoletta poistaa nettideittiprofiilistasi – näitä latteuksia sinä et tarvitse!

"Olen maanläheinen"

Mitä tämä edes tarkoittaa? Maanläheisyys tarkoittaa yhdelle luontoa rakastavaa patikoijaa ja toiselle rentoa tyyppiä, joten kirjoita mieluummin omin sanoin, millainen olet. Lisäksi aivan jokainen meistä uskoo olevansa maanläheinen – myös ne kaikkein raivostuttavimmat, itserakkaat tyypit, joiden mukaan vika on aina kaikissa muissa.

"Rakastan hauskanpitoa"

Vastaapa tähän: kuka meistä ei rakasta hauskanpitoa?

"Etsin perusmukavaa tyyppiä"

Nainen, mene itseesi: ei kukaan meistä halua ihan mukavaa tyyppiä. Haluat ihmisen, joka on mielenkiintoinen, hauska, räväkkä ja vetovoimainen. "Ihan kiva" ei kanna suhdetta syvemmälle tasolle, eikä sana "mukava" avaa hakukriteerejäsi lainkaan.

"Rakastan elämää/musiikkia/muotia"

Tämän lauseen ongelma on sen laajuus. Jos kirjoitat, että rakastat musiikkia, mitä se kertoo lukijalle? Ei niin mitään, sillä useimmat meistä eivät rakasta kaikkia musiikkityylejä. Entä jos hän rakastaakin jazzia, siis sitä ainoaa musiikkityyppiä, jota vihaat? Luettele bändejä, muotisuunnittelijoita, kirjailijoita – anna tarkkaa tietoa!

"En voi uskoa, että kirjoitan tänne"

Jos et voi uskoa olevasi nettideittaaja ja korostat sitä, annat lukijan ymmärtää, että pidät häntä vähän nolona ja omituisena – hänkin on nettideittailija, ja sellaiseksihan sinä et ainakaan uskonut päätyväsi!

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja