Pluskokoinen Brooklyn esittelee somen vaatetrendejä herättääkseen keskustelua: "Kun lihava nainen pukee ylleen samat vaatteet..."

Brooklyn halusi videoillaan herättää keskustelua pluskokoisten muodista, kertoo Insider-sivustolle,

23-vuotias Brooklyn Allen julkaisee TikTok-tilillään muun sisällön ohessa kuvia siitä, miltä Pinterest-somepalvelussa suositut asut näyttävät pluskokoisten naisten päällä.

Hän haluaa kuvillaan kiinnittää huomiota kaksoisstandardiin, jonka isomman kehon omaavat naiset saattavat hänen mukaansa kohdata, kun pitävät yllään samoja asuja kuin laihemmat. Brooklynin tarkoituksena on herättää keskustelua pluskokoisten muodista.

"Se tärkein asuste" puuttuu

Huhtikuussa julkaistulla videolla hän toteaa, että litteä vatsa ”on se asuste, joka tekee näistä asuista himoittavia ja yhteiskunnan silmissä täydellisiä”.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kun lihava nainen pukee ylleen samat vaatteet, meitä pidetään ällöttävinä, sanotaan että paljastamme liikaa paljasta pintaa ja että olemme provokatiivisia. Se on lihavuuspelkoa.

Tarkoitus ei loukata ketään, vaan herättää keskustelua

Insiderin haastattelussa Brooklyn kertoo, että videoiden tarkoituksena ei ollut loukata ketään vaan ottaa erilaiset kehotyypit mukaan muotitrendeihin.

– Luullaan, että haukun laihoja, mutta siitä ei ole kyse. Rakastan heidän tyylejään ja siksi yritän luoda ne itse uudelleen.

– Haluan herättää keskustelua siitä, miten yhteiskunta suhtautuu lihaviin naisiin eikä tarkoitukseni ole uhriutua. Haluan vain nostaa tietoisuutta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Brooklyn toivoo, että hänen rakkautensa muotia kohtaan rohkaisi naisia ottamaan riskejä tyylinsä kanssa ja olemaan pyytelemättä anteeksi, oli kroppa minkälainen tahansa.

– Muotiin tarvitaan lisää tilaa. Minusta muotialalla on erittäin paljon lihavuuspelkoa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso myös: Testaa, erotatko nykymuodin ysäristä!

Mikäs vuosi nyt onkaan? Katso, erotatko nykymuodin ysäristä! 2:09

Lue myös:

    Uusimmat