Playboy-malli Ashley Mattingly on kuollut vain 33-vuotiaana – jätti läheisilleen jäähyväiskirjeen

Playboy-malli kärsi elinaikanaan päihderiippuvuudesta. 

Entinen Playboy-tähti Ashley Mattingly on kuollut 33-vuoden iässä, kertoo TMZ. Lehtitietojen mukaan hän teki itsemurhan. Mattinglyn sisarukset ilmoittivat suru-uutisesta viime viikonloppuna sosiaalisessa mediassa.

Poliisit löysivät Mattinglyn kuolleena viime viikon torstaina hänen kotoaan, Texasista. Hän oli jättänyt läheisilleen jäähyväiskirjeen. Mattinglyn ystävä oli soittanut kolme päivää aiemmin hätäkeskukseen, koska ei ollut kuullut ystävästään. 

Mattinglyn läheiset ovat kertoneet eri tiedotusvälineille, että hän yritti päästä takaisin raiteilleen elämässään päihderiippuvuuden kanssa. Hän asettui kaksi vuotta sitten Texasin Austiniin ja adoptoi itselleen kultaisen noutajan. Koira on nyt hoivissa Mattinglyn läheisten luona. 

Mattinglyn elämään astui mukaan levottomuus, kun hänestä tuli Playboy-pupu vuonna 2011. Vuonna 2012 hän joutui perheväkivallan uhriksi, kun hänen entinen poikaystävänsä, Prison Break -tähti Lane Garrison oli lyönyt häntä. 

Vuonna 2016 Mattingly sai syytteen rattijuopumuksesta hänen törmättyään golfautollaan parkissa oleviin autoihin. Hän kiisti syyllisyytensä ja väitti jonkun varastaneen hänen autonsa.  Hän joutui kahdeksi kuukaudeksi vankilaan, kunnes hän vetosi oikeuteen ja hänet tuomittiin lopulta ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja sakkoihin. 

LÄHDE: Daily Mail


Lue myös:

    Uusimmat