Pistekortit julki – Dereck Chisora johti ennen tyrmätyksi tulemista

Dereck Chisora oli kahden tuomarin pistekortissa johdossa ammattinyrkkeilyn raskaan sarjaan ottelussa Dillian Whyteä vastaan ennen kuin tuli tyrmätyksi 11. erässä.

Jutun alla Tulosruudun tuorein lähetys lauantailta.

Kaksi tuomaria oli nähnyt ottelun 10 erän jälkeen pistein 95-94 Chisoran eduksi, kun taas yhden tuomarin pistekortissa Whyte johti 95-94. Chisora oli siis johdossa huolimatta siitä, että sai ensimmäisen varoituksensa ja pistevähennyksensä 8. erässä liian alas suuntautuneesta iskusta.

Chisora sai ottelun toisen pistevähennyksen kyynärpään käytöstä 11. erässä, joten ilman tyrmäystäkin 11. erä olisi mahdollisesti kääntänyt kamppailun tilanteen Whyten johdoksi.

Pistekortteja ei lopulta tarvittu, koska Whyte tyrmäsi Chisoran ottelun 11. erässä. Ottelu oli suunniteltu 12-eräiseksi.