Piritta Hagman törmäsi WhatsApp-viestikeskusteluissa tuttuun, vanhemmuutta koskevaan ilmiöön – oivalsi, miltä hänen omasta äidistään tuntuu

2:20
Piritta Hagman oli tukena ex-miehelleen Niklas Hagmanille TTK-matkan ajan: "Rytmitajua ja notkeutta löytyy"

Piritta Hagman kirjoitti Instagramissa tilanteesta, joka sai hänet oivaltamaan omia vanhempiaan paremmin. 

Piritta Hagman kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään vanhemmuuden haasteista sekä oivalluksesta, jonka tajusi omasta käytöksestään. 

Piritta kertoo, että hänellä on WhatsApp-viestipalvelussa kaksi ryhmäkeskustelua, niin omalle perheelleen kuin lapsuuden perheelle.

Hän kertoo, kuinka molemmissa ryhmissä äidit ja isät kyselevät lastensa kuulumisia, saamatta siihen kuitenkaan vastausta. 

–  Tänään, tässä päivän touhuja sählätessäni sekä äitini että isäni ovat molemmat huhuilleet omassa ryhmässään lastensa kuulumisia täsmälleen samalla tavalla kuin olen itse kysellyt pikku Hagmaneilta missä he ovat ja mitä tekevät. Luistelemassa? Treeneissä? Pihalla? Joko tulette syömään? Ja täsmälleen sama ilmiö molemmilla (foorumeilla). Kukaan lapsista ei vastaa mitään. Siskoni ja minä olemme hipihiljaa toisessa, omat lapseni toisessa ryhmässä, Hagman kirjoittaa.

Piritta kirjoittaa, että tajusi nyt viimeistään karman lain. 

– Nyt, kun tiedän miltä äidistäni tuntuu, menenkin heti vastaamaan omille vanhemmilleni. Sorry äiti ja isä. Kaikki täällä hyvin. Love you! Hän lopettaa kirjoituksensa. 

Pirittalla on kolme lasta ex-puolisonsa Niklas Hagmanin kanssa, jonka kanssa hän jakaa vanhemmuuden. 

Hagmanit ovat järjestäneet arjen erostaan huolimatta esimerkillisesti. Pariskunnan avioliitto päättyi vuoden 2018 lopussa lopulliseen eroon 12 vuoden jälkeen, jonka jälkeen he ovat rakentaneet elämät lasten ehdoilla.

Heidän kolme lastansa asuu kokoaikaisesti perheen vanhassa kodissa Lauttasaaressa, jossa vanhemmat ovat vuoroviikoin. Pirittalla on oma koti Porissa. 

Hagmanit juhlivat myös joulua esimerkillisesti. Piritta julkaisi joulunpyhinä Instagramissa perhepotretin, jossa hänen ja Niklaksen lisäksi poseeraa heidän lapsensa ElianaLila ja Lukas.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja