Harvinainen perhekuva! Näin ex-pariskunta Niklas ja Piritta Hagman viettivät joulua

Ex-pariskunta viettää aikaa yhdessä erosta huolimatta. 

Ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman ja Piritta Hagmanovat järjestäneet arjen erostaan huolimatta esimerkillisesti. Pariskunnan avioliitto päättyi vuoden 2018 lopussa lopulliseen eroon 12 vuoden jälkeen, jonka jälkeen he ovat rakentaneet elämät lasten ehdoilla.

Heidän kolme lastansa asuu kokoaikaisesti perheen vanhassa kodissa Lauttasaaressa, jossa vanhemmat ovat vuoroviikoin. Pirittalla on oma koti Porissa. 

Hagmanit juhlivat myös joulua esimerkillisesti. Piritta julkaisi Instagram-tilillään perhepotretin, jossa hänen ja Niklaksen lisäksi poseeraa heidän lapsensa ElianaLila ja Lukas.

Potretin yhteydessä Piritta toivotti seuraajilleen hyvää joulua. 

– Joulu on ollut meille perheenä rauhoittumisen aikaa. Hiljentymistä kuulemaan omia ajatuksia ja samalla näkemään mitä kulunut vuosi meille jokaiselle toi. Ehkä yksi asia, jonka me kaikki tänä vuonna opimme oli tämä: Kun on vaikea hetki, muistuta itseäsi kuinka suuri sydän sinulla on ja miksi hyvyys vielä voittaa. Ihmeitä tapahtuu.

Piritta on lisännyt kuvatunnisteiksi muun muassa perhekuva, moderni perhe, perhe on lahja ja perhe ensin

"Perhe on tärkein"

Piritta nähtiin syksyn mittaan kannustamassa ex-miestään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kulisseissa. Niklas joutui jättämään kisan kuitenkin loppumetreillä kesken koronavirustartunnan vuoksi. 

Piritta kommentoi tuolloin asiaa Instagram-tilillään. Hän kertoi olleensa kiitollinen siitä, että ex-mies kuunteli vointiaan ja teki päätöksen sen mukaan. 

Piritta kertoo olleensa kiitollinen siitä, että Niklas kuunteli omaa vointiaan.

– Olenkin äärettömän kiitollinen, kun hän sanoi heti, että hänen kehonsa on jo fyysisen ja raskaan uran aikana tehnyt työnsä ja uhrauksensa. Nyt hän ei enää riskeeraa terveyttään, vaikka TTK kokemus uskomattoman hieno oli ollutkin ja harmi keskeyttämisestä myös valtava. Elämä, terveys ja perhe ovat vain niin paljon tärkeämmät. hän kirjoitti tuolloin Instagramissa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja