Piritta Hagman kertoo perheen elämästä koronatartunnan jälkeen – ex-kiekkoilija eristyksissä omassa kodissaan: "Oli erittäin surullista seurata Niklaksen sairastumista"

8:09
Niklas Hagman joutui keskeyttämään TTK-kilpailun koronaviruksen vuoksi – tähtipari kertoo tuntemuksistaan suorassa haastattelussa

Piritta Hagman avautui tuntemuksistaan omassa Instagramissaan.

Hänen ex-puolisonsa Piritta Hagman kommentoi asiaa Instagramissa, koska on saanut paljon kyselyitä perheen voinnista someseuraajiltaan. Hagmaneilla on kolme lasta, Eliana, Lila ja Lukas.

– Meillä on onneksi kaikki hyvin. Olimme kokoajan oireettomia ja testeissä negatiivisia. Mutta oli erittäin surullista seurata Niklaksen sairastumista ja huolehtia hänen voinnistaan, kun hän oli eristyksessä lähellä, mutta omassa kodissaan. Onneksi on silti nykyteknologia ja lapset saivat viestittää ja soittaa päivittäin.

Piritta kertoo, että he ovat olleet karanteenissa ja pysähtyminen on saanut miettimään asioita. 

– Koronan jälkitaudit ovat oikeasti vaaralliset ja saattavat vaikuttaa koko loppuelämän kulkuun. Olen itse aiheen kanssa todella herkillä ja huomaan pelkojeni nousevan nopeasti. Menetin yhden rakkaan, ulkoisesti täysin terveen ja vahvan ystäväni keväällä koronan alkaessa ja pelko toisen näin vahvan ja terveen menettämisestä on valtava.

Perhe tärkein

Piritta olisi antanut ex-miehelleen kaiken tuen, jos hän olisi päättänyt jatkaa kisassa mukana.

Niklas kommentoi sunnuntaina MTV Uutiset Livessä, että hänen olonsa on vielä heikko, eikä hän ole päässyt yli taudista.

– Niklas tietää, että olisimme lasten kanssa tukeneet ihan mitä vain hän olisi päättänyt ja jos hän olisi päättänyt jatkaa, olisin tehnyt kaikki mahdolliset kikkani vahvistaakseni häntä elämäntavoilla ja ravinnolla, mutta me tiedämme, että se ei takaa mitään tämän viruksen kanssa. Vahvakin voi sortua ja kukaan ei tiedä mitä riskitekijöitä pinnan alla on, Piritta kirjoittaa päivityksessään. 

Piritta kertoo olleensa kiitollinen siitä, että Niklas kuunteli omaa vointiaan.

– Olenkin äärettömän kiitollinen, kun hän sanoi heti, että hänen kehonsa on jo fyysisen ja raskaan uran aikana tehnyt työnsä ja uhrauksensa. Nyt hän ei enää riskeeraa terveyttään, vaikka TTK kokemus uskomattoman hieno oli ollutkin ja harmi keskeyttämisestä myös valtava. Elämä, terveys ja perhe ovat vain niin paljon tärkeämmät.

Tanssii Tähtien Kanssa -finaali lauantaina 5.12. MTV3-kanavalla klo 19.30.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja