Koronaviruksen sairastanut Niklas Hagman avaa kipeän päätöksensä taustoja MTV Uutisille: "Olo on vieläkin heikko"

8:09
Näin Niklas Hagman ja Kia Lehmuskoski kommentoivat päätöstään MTV Livessä.

Niklas Hagman ja Kia Lehmuskoski keskeyttävät Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Tanssipari kommentoi päätöstään MTV Uutiset Livelle. 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisen finaalin suorassa lähetyksessä, katsojia odotti yllättävä uutinen. Ohjelman yhdeksi suosikkipariksi nousseet ex-NHL-tähti Niklas Hagman ja hänen tanssiopettajansa Kia Lehmuskoski keskeyttävät tanssinsa juuri ennen finaalia.

Tähtipari kommentoi päätöstään MTV Uutiset Livelle heti sen jälkeen, kun olivat kertoneet asiasta suorassa lähetyksessä

– Nyt on aika tyhjä olo siinä mielessä, koska näin pitkälle päästiin ja loppuun asti nyt ei voi mennä. Terveys edellä on kuitenkin mentävä. Olo on vieläkin niin heikko. En ole edelleenkään ihan yli päässyt siitä taudista. Maku- ja hajuaistia ei ole vieläkään ja väsyttää koko ajan, Hagman kertoo. 

Tanssinopettaja Kia Lehmuskoski puolestaan kertoi, että hänellä koronavirusta ei todettu, mutta huoli omasta ja Niklaksen terveydestä oli silti kova. 

– Karanteenin 10 päivää olivat aika rankkoja. Oli huoli omasta terveydestä ja Niklaksen voinnista oli suuri. Kävin ottamassa kaksi testiä ja ne olivat onneksi negatiiviset, Lehmuskoski kertoo. 

Hagman kertoo, että päätös kilpailun keskeyttämisestä oli helppo, sillä oma terveys meni kaiken edelle. 

– Tietyllä tapaa päätös oli helppo ja tiedän, mihin omat voimavarat riittävät. Terveydellä en lähde leikkimään. Aluksi kun ensioireet ilmenivät, en kuvitellutkaan, että voisin saada koronaa. Aluksi siis oli epäusko siitä, että tämä olisi koronaa. Mutta sitten, kun se ei helpottanut ja tunsin kropassa sen, että kaikki ei ole kunnossa. Sen pohjalta syntyi päätöskin, Hagman kertoo.

Videolla Niklas ja Kia kertovat päätöksestään suorassa lähetyksessä. 

5:20

Hagman ja Lehmuskoski ovat saaneet huippupisteitä tuomareilta koko kauden ajan ja he olivat kilpailun ennakkosuosikki. Heidät on äänestetty lähes joka kerta illan parhaaksi pariksi. Hagman säväytti katsojat ja tuomariston jo ensimmäisestä lähetyksestä alkaen. Tuolloin kaikki ihmettelivät ex-jääkiekkotähden vaikuttavaa jalkatyötä parketilla.

Pian tämän jälkeen Hagman ja Lehmuskoski korjasivat kauden ensimmäisen kymppirivin tuomaristolta.

Tähtiparilta nähtiin myös kauden aikana vaikuttavia temppuja. Viimeisin pyöräytys salsan hittibiisi Despaciton tahtiin, sai katsojat haukkomaan henkeään.

Kausi on ollut tänä vuonna ennätyspitkä, mikä on näkynyt myös osittain väsymyksenä tanssipareilla.

– On se aika pitkä aika. Ja rankkaa henkisesti ja fyysisestikin. Joka viikko opettelet uuden tanssin. Hiot sitä ja sunnuntaisin pääset esittämään sen ja, kun on saatu siihen onnistumisiakin, mutta sen jälkeen se vedetäänkin vessanpöntöstä alas, niin se on aika raskasta, Hagman kommentoi toissaviikolla treenisalilta.

Tähtiparin jättäessä ohjelman kilpailevat finaalissa nyt Jare Brand,Miisa Rotola-Pukkila ja Virpi Sarasvuo.

TTK:n finaali käydään nyt kaksiosaisena. Finaalin ensimmäinen osa nähdään MTV3-kanavalla nyt sunnuntaina.

Joulukuun ensimmäisestä viikonlopusta tulee tanssia rakastaville suomalaisille todellinen juhlaviikonloppu, kun TTK huipentuu toiseen jännittävään finaalilähetykseen itsenäisyyspäivän aattona, lauantaina 5.12. klo 19.30 alkaen. Kauden viimeiset lähetykset tullaan toteuttamaan ilman liveyleisöä.

Tanssii Tähtien Kanssa -finaalit tänään sunnuntaina 29.11. ja ensi lauantaina 5.12. kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja