Sokkipäätös! Niklas Hagman keskeyttää Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun: "Minulla todettiin koronavirus"

Niklas Hagman ja Kia Lehmuskoski keskeyttävät Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisen finaalin suorassa lähetyksessä, katsojia odotti yllättävä uutinen. Ohjelman yhdeksi suosikkipariksi nousseet ex-NHL-tähti Niklas Hagman ja hänen tanssiopettajansa Kia Lehmuskoski keskeyttävät tanssinsa juuri ennen finaalia.

Tähtipari kommentoi päätöstään suorassa lähetyksessä.

– Minulla todettiin koronavirus ja nyt on mentävä terveys edellä. En ikävä kyllä jatka tansseja. Kroppani tavitsee lepoa, Hagman kertoo. 

– Minulla ei todettu koronavirusta. Olen ollut kymmenen päivää karanteenissa ja koronavirustestitulos oli negatiivinen, tanssinopettaja Kia Lehmuskoski puolestaan kertoo. 

Hagman ja Lehmuskoski ovat saaneet huippupisteitä tuomareilta koko kauden ajan ja he olivat kilpailun ennakkosuosikki. Heidät on äänestetty lähes joka kerta illan parhaaksi pariksi. Hagman säväytti katsojat ja tuomariston jo ensimmäisestä lähetyksestä alkaen. Tuolloin kaikki ihmettelivät ex-jääkiekkotähden vaikuttavaa jalkatyötä parketilla.

Pian tämän jälkeen Hagman ja Lehmuskoski korjasivat kauden ensimmäisen kymppirivin tuomaristolta.

Tähtiparilta nähtiin myös kauden aikana vaikuttavia temppuja. Viimeisin pyöräytys salsan hittibiisi Despaciton tahtiin, sai katsojat haukkomaan henkeään.

Kausi on ollut tänä vuonna ennätyspitkä, mikä on näkynyt myös osittain väsymyksenä tanssipareilla.

– On se aika pitkä aika. Ja rankkaa henkisesti ja fyysisestikin. Joka viikko opettelet uuden tanssin. Hiot sitä ja sunnuntaisin pääset esittämään sen ja, kun on saatu siihen onnistumisiakin, mutta sen jälkeen se vedetäänkin vessanpöntöstä alas, niin se on aika raskasta, Hagman kommentoi toissaviikolla treenisalilta.

Tähtiparin jättäessä ohjelman kilpailevat finaalissa nyt Jare Brand,Miisa Rotola-Pukkila ja Virpi Sarasvuo.

TTK:n finaali käydään nyt kaksiosaisena. Finaalin ensimmäinen osa nähdään MTV3-kanavalla nyt sunnuntaina.

Joulukuun ensimmäisestä viikonlopusta tulee tanssia rakastaville suomalaisille todellinen juhlaviikonloppu, kun TTK huipentuu toiseen jännittävään finaalilähetykseen itsenäisyyspäivän aattona, lauantaina 5.12. klo 19.30 alkaen. Kauden viimeiset lähetykset tullaan toteuttamaan ilman liveyleisöä.

Tanssii Tähtien Kanssa -finaalit tänään sunnuntaina 29.11. ja ensi lauantaina 5.12. kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja