Mainos

Piristä seksielämääsi sukkahousuilla, pinnillä tai kännykällä

Cosmopolitan-lehti keksi tavallisille, arkipäivän esineille kiehtovia käyttötarkoituksia. Oletko itse jo kokeillut näitä leikkejä?

Klassikko ja useampien vitsien aihe on kännykkä. Matkapuhelimen värinähälytystä voi käyttää hyväksi kutittelemaan omia tai kumppanin tuntoherkkiä alueita. Valitettavasti monessa puhelimessa värinä on kohtuullisen heikkotehoinen. Kännykän mahdollista videota voi käyttää apuna ja kuvata kumppanin kanssa villejä kotielokuvia ja kameralla voi napsaista tuhman kuvan ja lähettää se kumppanille piristämään pitkää työpäivää.

Ne jotka pitävät hieman rajummista leikeistä, voivat kokeilla tavallisia hiuspinnejä makuuhuonetouhuilujensa parissa. Hiuspinni nipistää kiihottavasti esimerkiksi nännin ympärille laitettuna.

Hiusharjalla voi hieroa kumppaninsa selkää, mutta kannattaa kuitenkin valita hieman pehmeämpi harja ja varoa käyttämästä liikaa voimaa.

Tyynyliinalla voi sitoa kumppanin silmät tai vaikka kädet. Sitomiseen voi käyttää myös sukkahousuja tai silkkihuivia.

Kokeile kurlata suuvedellä ennen heittäytymistä suuseksin riemuihin. Suuveden sisältämä mentoli kihelmöi jännittävästi sukuelimissä ja tekee orgasmista intensiivisemmän.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Cosmopolitan

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.