Pilvi Hämäläinen tuomaroi jälleen mitä älyttömimpiä temppuja Suurmestarissa – yksi tehtävä sai tuomarin sekoamaan täysin

1:00
Tätä on luvassa Suurmestarin uudella kaudella!

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen nähdään jälleen Jaakko Saariluoman oikeana kätenä, kun Suurmestarin uusi kausi alkaa maaliskuussa.

Hullunhauskojen tehtävien ratkominen jatkuu MTV3-kanavalla uudella esiintyjäkokoonpanolla, kun Suurmestarin uuden jaksot viihdyttävät kanavan lauantai-illoissa 27. maaliskuuta alkaen.

Suurmestarina nähdään jälleen Jaakko Saariluoma ja hänen oikeana kätenään toimii jälleen Pilvi Hämäläinen, joka tuomaroi julkkiskisaajien suoritukset.

– Vieressä seuraan kauhulla ja epäuskolla, miten kilpailijat lähtevät tehtäviä ratkomaan. Taisin joka kuvauspäivän jälkeen ajatella, että onko tästä oikeasti tulossa vielä hullumpi kuin viime kaudesta, Hämäläinen summasi ohjelman tiedotustilaisuudessa, jossa julkistettiin maanantaina neljän vakiokilpailijan nimet.  

– Kuten jo sanoin, minulla on sellainen olo, että tämä menee vain älyttömämmäksi, Hämäläinen vastasi kysymykseen siitä, poikkeaako toinen kausi jotenkin ensimmäisestä.

Suurmestari on siinä mielessä armoton ohjelma, että kohtauksia ei oteta uusiksi, vaikka mitä tapahtuisi. Hämäläinen toteaakin, ettei tuomarillakaan pokka aina pidä ja myös katsoja näkee sen heti.

– En tiedä mikä siinä oli, mutta tuntuu, että tällä kaudella minulla oli vielä enemmän ongelmia pokan pitämisessä. 

Edellisellä kaudella Hämäläinen huomasi, että hänen suosikeikseen nousivat varsin yksinkertaiset tehtävät. Tulevalla kaudella yhden tällaisen kohdalla tuomarin pokka petti täysin.

– Luulin, että sekoan, kun minua nauratti niin paljon tehtävä, jossa kilpailijat laittoivat housut jalkaan ilman käsiä. Kaikkien suoritukset olivat niin hienoja, etten meinannut pysyä pöksyissäni. Vaikka kaikkeni tein, pokka ei pitänyt yhtään, hän paljastaa.

Myöskään tuomarin koskemattomuus ei ollut aina taattu. Suurmestari Saariluoma totesikin, että Hämäläinen joutui jääkiekkotermein laittamaan kroppaansa likoon tällä kaudella ja uhrautumaan viihteen alttarilla.

– Todellakin. Ei se minun osaltani taaskaan ihan koskemattomana mennyt, toteaa Hämäläinen ja antaa ymmärtää, että tuomari joutui koville yhdessä tehtävässä.

Hän mainitsee tässä yhteydessä inhokkitehtävänsä, jossa kilpailijat joutuivat tekemään jonkun asian ja pyytämään sitä anteeksi Hämäläiseltä.

– Voitte vaan kuvitella, mitä pahaa ne ehtivät 15 minuutin aikana keksiä, tuomari tokaisi.

Suurmestarin uusi tuotantokausi starttaa MTV3-kanavan lauantai-illoissa 27. maaliskuuta kello 20.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja