Aku Hirviniemen toive toteutui – nähdään vakiokilpailijana Suurmestarissa: "Pystyin palaamaan henkisesti 11-vuotiaaksi"

11:16
Aku Hirviniemi julkisti Kesäterassi-ohjelmassa iloiset uutiset: Kihlautui Sonja-rakkaansa kanssa

Näyttelijä Aku Hirviniemi on yksi Suurmestarin uuden kauden vakiokilpailijoista.

Katsojien rakastama Suurmestari palaa MTV3-kanavan lauantai-iltoihin uusin jaksoin maaliskuussa, kun viihdetaiteilijat kilpailevat jälleen Suurmestarin eli Jaakko Saariluoman suosiosta tämän asettamissa tehtävissä.  Suorituksia valvoo tuomari Pilvi Hämäläinen

Vakiokilpailijoiden nelikon muodostavat tällä kertaa Aku Hirviniemi, Kiti Kokkonen, Minka Kuustonen ja Miika Nousiainen. Vierailevina kilpailijoina nähdään joukko kirkkaimpia viihdetaivaan tähtiä.

Hirviniemi tunnusti MTV Uutisille toivoneensa ensimmäistä kautta katsoessaan, että pääsisi itsekin mukaan ohjelmaan.

– Ykköskauden katsoin ja nauroin vedet silmissä, kun yhtiökumppanini Janne Kataja ja muita ystäviä ja kollegoita oli mukana. Mietin silloin, että olisipa kivaa olla yhtä hauskassa jutussa mukana. Kun tähän hommaan kuuluu se, että porukka vaihtuu, olin tosi otettu siitä, että pyydettiin mukaan, hän iloitsee.

– Tämä on ihana formaatti sillä tavalla, että kun kartanolla suoritettiin tehtäviä, pystyi palaamaan henkisesti 11-vuotiaaksi ja vain luovuus on rajana, kun alkaa keksiä ratkaisuja. Se oli tosi vapauttavaa!

Näyttelijä kertoo oppineensa itsestään uusia puolia suorittaessaan mitä erikoisimpia tehtäviä.

– Esimerkiksi sen, kuinka lyhyt pinna ja kireä hermo mulla on, kun hyvin usein asiat ei menneet ihan kuin Strömsössä, Hirviniemi tunnustaa.

Hän kertoo arvelleensa ennakkoon, että hänellä on yksi vahvuus kilvassa. Mutta oliko siitä käytännössä hyötyä?

– Olen aina harjoitellut boksin ulkopuolelta ajattelua. Ajattelin, että olen nokkelampi kuin muut ja pystyisin tulkitsemaan tehtävänantoja hyvin originellilla tavalla. Nyt, kun olen nähnyt muiden suorituksia, niin muut ovatkin olleet nokkelampia kuin minä, hän pohtii.

Suurmestarin uusi kausi alkaa MTV3-kanavan lauantai-illoissa 27. maaliskuuta kello 20

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja