Pikkupoika vie kuukausittain äitinsä illalliselle – kustantaa kaiken taskurahoistaan

Nuori äiti haluaa opettaa pojalleen hyviä käytöstapoja kuukausittain toistuvien illallisten avulla. Pojan ja äidin tapa on kerännyt paljon huomiota sosiaalisessa mediassa. 

Kuusivuotias Lyle Drummonds on ikäisekseen todellinen herrasmies, sillä hän on päättänyt käydä äitinsä kanssa illallisella kerran kuussa. 

Lylen äidin, tosi-tv-tähti Nikkole Paulunin Facebookissa julkaisema kuva sai hetkessä runsaasti palautetta. Kuvassa pöydän toisella puolella istuva poika on ottamassa lompakosta rahaa. Kuvatekstissä selitetään, että poika vie äitinsä illalliselle kerran kuussa, ja maksaa jopa laskun omista taskurahoistaan.

– Hän avaa minulle ovia, kertoo päivästään ja kyselee kuulumisiani. Hän jopa kyselee ruokasuosituksia tarjoilijoilta, äiti kertoo ylpeänä. 

Äiti haluaa opettaa pojalleen, kuinka naisia kohdellaan

22-vuotias äiti kertoo, että heillä on illallisten aikana elektroniikkakielto, sillä he haluavat vain nauttia toistensa seurasta ja hyvästä ruoasta. Äiti kertoo haluavansa opettaa pojalleen pöytätapoja, sillä hänestä on epäkohteliasta käyttää puhelinta treffeillä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paulun kertoo idean äiti-poika-illallisille lähteneen siitä, että hän halusi poikansa oppivan käyttäytymään naisten seurassa jo varhaisella iällä. Hän haluaa samalla myös varmistaa, että poika käyttäytyy hyvin myös luokkatovereiden ja opettajiensa seurassa. 

– Olen nähnyt, kuinka monia tyttöjä ja naisia kohdellaan huonosti. Haluan tällä tavalla varmistaa, ettei poikani käyttäydy huonosti naisten seurassa tulevaisuudessa, Paulun kommentoi.

Kuva on herättänyt myös paljon kritiikkiä

Poika innostui heti ideasta, joten tapa on jäänyt elämään. He ovat käyneet treffeillä nyt neljän kuukauden ajan, ja äiti uskoo opetuksen tehonneen poikaan hyvin.

Äidin julkaisema Facebook-postaus on saanut jo yli 2,7 miljoonaa tykkäystä ja sitä on jaettu jo lähes puoli miljoonaa kertaa. Vaikka postaus onkin saanut paljon positiivisia kommentteja, se on herättänyt myös kritiikkiä.

Kommentit kritisoivat pääasiassa sitä, että äiti opettaa pojalleen käyttäytymismalleja, jotka eivät ole päteviä enää nykypäivänä. Monet henkilöt kritisoivat myös rahankäyttöön liittyviä asioita, kuten sitä, että poika joutuu käyttämään äitiinsä tienaamansa rahat.

Lähde: ABCNews

Mihin äitiä tarvitaan? Katso videolta suomalaislasten vastaukset:

Katso myös, miten suomalaislapset suhtautuivat fine dining -elämykseen:

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja