Pikkujouluihin lehtevät juustokierteet

Pikkujoulujen suolaiset tarjoiltavat syntyvät helposti valmiista lehtitaikinasta.

20-30 kpl

1 pkt Myllyn Paras Lehti- tai Torttutaikinalevyjä (500 g)

Täyte:
150 g piparjuurituorejuustoa
2 punaista paprikaa
tuoretta rosmariinia
1 dl pinjansiemeniä

Pinnalle:
parmesaanijuustolastuja

Levitä huoneenlämpöistä, pehmeää tuorejuustoa tasaisesti kauttaaltaan juuri ja juuri sulaneille taikinalevyille (n. 2-3 rkl / taikinalevy), ripottele päälle pieniksi kuutioitua paprikaa ja hienonnettua, tuoretta rosmariinia sekä siemeniä. Kääri levy rullalle pituussuunnassa (rullaustekniikka on sama kuin kääretortulla). Leikkaa kustakin rullasta neljä viipaletta ja laita ne joko sellaisenaan uunipellille tai muffinivuokiin. Ripottele pinnalle parmesaanijuustolastuja. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min kauniin värisiksi.

VINKKI: Voit korvata piparjuurituorejuuston sinihometuorejuustolla.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lue myös:

    Uusimmat