Pikaeron kokenut Mari Valosaari joutui kohtaamaan tyhjän kotinsa – hämmentyi saamistaan viesteistä

Mari Valosaari on saanut seuraajiltaan runsaasti vertaistukea avioeron myötä.

Sosiaalisen median vaikuttaja ja radiojuontaja Mari Valosaari avioitui viime heinäkuussa. Liitto kuitenkin päättyi lyhyeen, sillä Valosaaren mies jätti avioerohakemuksen yksin marraskuussa. Valosaari kertoo eron olleen myös hänen tahtotilansa. Nyt juontaja sanoo aloittaneensa vuoden 2022 hyvillä mielin uuden elämäntilanteen myötä.

– On tosi rauhallinen olla ja tosi positiivinen fiilis kaikesta. Tiedän, että pärjään missä tahansa.

Valosaari aloitti hiljattain uuden työn Radio Novan iltajuontajana. Myös eroterapiaan hakeutuminen on tuonut uutta virtaa.

– Henkilökohtainen elämäni koki melkoisen mullistuksen ja työ on se, mikä pitää ihmisen mielen virkeänä. Kyllä sanoisin, että voin tosi hyvin nyt.

– Minulle tarjottiin tilaisuutta liittyä suomalaiseen eroseminaariin. Tämä kuulosti mielenkiintoiselta tilaisuudelta eheytymistä ja henkistä kasvua ajatellen. En koe olevani rikki. Terapia auttaa osaltaan, etten mene rikki. Olen tykännyt siitä, Valosaari kertoo.

Talo tyhjeni täysin

Eron jälkeen Valosaari julkaisi Instagramissa pysäyttävän kuvan ja videosarjan, missä hän joutui kohtaamaan täysin tyhjän kodin. Ex-mies oli vienyt parin kaikki huonekalut mukanaan.

– Minulla oli eniten selviytymismoodi päällä sillä hetkellä. Mietin, että mistäs lähetään ratkaisemaan tämä tilanne. Kalusteet olivat hänen ja talo minun, joten sinänsä asiat menivät tavallaan ihan oikeutetusti.

Sosiaalisesta mediasta tullut palaute yllätti.

– Ihan älyttömästi tuli tsemppiviestejä ja se oli todella yllättävää. Todella moni on kokenut saman, että talo tyhjenee yllättäen. Sain kymmeniä, ellen jopa sata viestiä, joissa ihmiset kertoivat, että heillä on sama tilanna. Ei ole edes pöytää ja pitäisi elämä aloittaa taas puhtaalta pöydältä. Palaute yllätti minut.

Nyt tilanne kotona alkaa näyttää normaalilta.

– Olen saanut kaikki perustarpeet kasaan, mutta sisustus vielä kuitenkin kesken. Minulla on edelleen vaan patjat lattialla, jossa nukun. Ajattelin rakentaa itse sängyn itselleni.

Valosaari kertoo haaveilevansa ulkomaanmatkoista ja uusista työkeikoista.

– Hirveä matkakuume ja tekisi mieli lähteä reissulle. Minulla on juuri alkanut uusi työ, niin ei heti voi pitää mitään pitkää lomaa. Kiva jos tapahtumat taas jatkuisivat ja pääsisi keikoille juontamaan.

Lue myös:

    Uusimmat