Mainos

Piiritystilanne Varkaudessa - poliisia kohti ammuttu

Varkaudessa on meneillään piiritystilanne. Poliisi piirittää viime yönä Varkaudessa tapahtuneesta puukotuksesta epäillyn miehen asuntoa Relanderinkadulla.

Poliisi meni asunnolle kello 12 aikaan ottamaan kiinni puukotuksesta epäiltyä miestä. Poliisin ollessa asunnon oven takana asunnosta ammuttiin ampuma-aseella oven läpi. Myöhemmin asunnosta ammuttiin toisen kerran oven läpi porraskäytävään. Kukaan ei loukkaantunut.

Vähän tämän jälkeen saman asunnon ikkunasta ammuttiin rakennuksen pihalla olutta poliisikoiraa, joka haavoittui.

Poliisi on eristänyt alueen ja määrää ihmisiä pysymään eristetyn alueen ulkopuolella, koska aseistautunut kohdehenkilö on vaarallinen.

Vaarallinen alue on Relanderinkadun, Kirikadun, Metsämiehenkadun ja Urheilukadun sisään jäävä kortteli. Alueen sisäpuolella olevien henkilöiden on pysyttävä sisätiloissa ja heidän vältettävä ikkuna- ja oviaukkoja.

Poliisin mukaan on syytä epäillä, että henkilöllä on sellaisia ampuma-aseita, joilla hän voi vahingoitta sivullisia vaara-alueella.

Vuonna 1960 syntynyttä miestä puukotettiin eilen illalla varkautelaisessa kerrostalohuoneistossa hengenvaarallisesti. Koska tekovälineenä oli teräase ja vamman syntyalue keskiruumiin alueella, tekijää epäillään tapon yrityksestä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.