Pihlajakadun tuhmat tädit tulee taas! Tuttu naisnelikko nähdään nyt entistäkin "syntisempänä"

Pihlajakadun tuhmat tädit 3 - Syntiset julkaistaan MTV Katsomossa 23.11. Tuhmis-nelikko suuntaa nunnaluostariin. Seesteinen loma muuttuukin nopeasti painajaiseksi. 

Salattujen elämien spin off -sarja Pihlajakadun tuhmat tädit on ollut alusta asti huippusuosittu katsojien keskuudessa.

Kaksi ensimmäistä kautta ovat molemmat keränneet parin ensimmäisen viikon aikana yli miljoona katselukertaa. Nyt tarina saa jatkoa, kun Tuhmisten kolmas kausi Syntiset julkaistaan MTV Katsomossa torstaina 23.11. puolen yön aikaan. 

Syntiset on Tuhmisten kolmas kausi. Sarjassa nähdään yllätyksiä ja tihentyvää jännitystä. Sarjan tuttujen päänäyttelijöiden Monika Lindemanin, Tiia Elgin, Irina Vartian ja Nora Rinteen lisäksi kolmososan vierailevina tähtinä nähdään Janne Vaittinen ja Maarit Peltomaa.

– Pihlajakadun tuhmat tädit 3 on aiemmista kausista poiketen lineaarisesti etenevä trilleri. Vaaralliseksi tihentyvä viikonloppu on kuitenkin taattua Tuhmis-kohellusta; kuohuvaa, ilonpitoa ja irtosuhteita, kunnes lähimenneisyydestä ilmestyy todella tuhma täti, toteaa Salattujen elämien tuottaja Marko Äijö.

Tällä kertaa Tuhmis-nelikko Monica, Eva, Camilla ja Linda ovat päättäneet unohtaa bile-elämän hetkeksi. Monica keksii yllättää ystävänsä hermoja hivelevällä hemmottelulomalla. Perillä kuitenkin paljastuu, ettei esitteen lupaus jumalaisesta rauhasta ole pelkkä kielikuva – naiset ovat tulleet vahingossa nunnaluostariin.

Törmättyään komeaan puutarhuri-Jesseen ja tutustuttuaan Äiti Gunillan luotsaamaan omaperäiseen nunnanelikkoon, naiset alkavat päästä luostarielämän saloihin.

Seesteinen rauha vaihtuu pahaenteisyyteen, kun flunssainen Monica todistaa käytävällä oudon näyn. Camilla, Linda ja Eva joutuvat selittämättömään vaaratilanteeseen, ja pian naiset saavat pelottavan uhkausviestin. Tunnelma kiristyy piinavaksi yliluonnollisten tapahtumien alkaessa seurata toisiaan.

Kun myrsky saartaa luostarin, naiset tajuavat olevansa hengenvaarassa. Kuka vainoaa pihlajakatulaisia – ja miksi?

– Kyseessä on Katsomon ja itseasiassa koko kotimaisen netti-tv:n mittakaavassa ainutlaatuinen sarja, joka kerää lyhyessä ajassa miljoonissa mitattavan määrän käynnistyksiä. Katsomon käyttö on kasvanut kuluvan vuoden aikana huimaa vauhtia, mutta siitäkin huolimatta Tuhmikset erottuu joukosta poikkeuksellisena ilmiönä, kommentoi MTV Katsomon liiketoiminnasta vastaava Jesse Jussila.

Ennen Syntisten julkaisua faneja hemmotellaan sosiaalisessa mediassa 22.11. klo 18.00 alkaen, kun osa sarjan näyttelijöistä viettävät suorassa lähetyksessä kick off -iltaa.

Livejä voi seurata Salattujen elämien somekanavista: 

Pihlajakadun tuhmat tädit 3 -nettisarjan kaikki jaksot MTV Katsomossa 23.11. klo 00.00 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat