Petteri Sihvonen: Liigan alkukauden onnistujat ja epäonnistujat

1:07
Videolla Petteri Sihvosen summaus alkukauden onnistujista ja epäonnistujista.

Vuodenvaihteen lähestyessä myös jääkiekon SM-liigakausi on puolessavälissä. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen alleviivaa alkukauden tärkeimmät huomiot.

Sihvonen nostaa esiin kolmeen joukkueen ryppään: JYP, Ilves ja KooKoo, joista viimeiseksi mainittu positiivisimpana yllättäjänä.

– KooKoo on pelannut odotuksiin nähden selkeästi yläkanttiin. Tulokasvalmentaja Jussi Ahokas on saanut istutettua jääkiekkoliiton pelisapluunan, Meidän pelin, joukkueelle, jolta ei oikeastaan odotettu mitään. Nyt KooKoo taistelee jopa suorasta pudotuspelipaikasta kuuden joukossa, Sihvonen sanoo.

Suurimmasta alisuorittajasta ei ole epäselvyyttä. Turun Palloseuran kausi lähti syöksykierteeseen jo ensimetreillä.

– TPS:llä on resursseja ja perinteitä, jotka velvoittavat. Siellä on osaamista hallitusta ja Erkka Westerlundia myöten. Kausi on ollut todella sekava.

– Mielenkiinnolla odotan, mitä (Turussa) tapahtuu. Voi olla, ettei kurssi tällä kaudella enää suoristu, mutta mikä on tulevaisuus? Sekin näyttäisi olevan vielä vähän hämärän peitossa, Sihvonen päättää.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja