Perussuomalaisten Sebastian Tynkkynen päivystää mielenosoituksessa eduskuntatalolla – näin hän kertoo tönimisestään

Eduskuntatalolla päivystävä Sebastian Tynkkynen kommentoi MTV Uutiset Livessä eilistä välikohtausta:"Minusta ei ole heille mitään haittaa" 4:21
Katso Sebastian Tynkkysen haastattelu kokonaisuudessaan yläpuolelta.

Perussuomalaisten kansanedustaja Sebastian Tynkkynen kertoi eilisiltana Twitterissä, että häntä oli tönitty Elokapinan mielenosoituksen yhteydessä Eduskuntatalon ulkopuolella.

Sebastian Tynkkynen oli saapunut torstaina aamupäivällä eduskuntatalon edustalle seuraamaan Elokapinan uutta mielenosoitusta.

Kansanedustaja kertoo, että kaksi ihmistä yritti kampittaa häntä hänen kuvatessa mielenosoitusta eilen illala.

– Poliisi tuli kysymään, että onko minulla vaatimuksia heidän suhteensa. Sanoin, että ei ole, haluan tällä tavalla välittää voimakkaamman signaalin, Tynkkynen kertoo MTV Uutiset Liven lähetyksessä.


Halusi tuoda ilmi perussuomalaisten näkemyksen ilmastokriisiin

Tynkkynen ymmärtää, että perussuomalaisten ja elokapinalaisten näkemys ilmastotavoitteista poikkaa radikaalisti toisistaan. Tynkkynen kuitenkin kertoo, että haluaa omalla toiminnallaan tuoda ilmi perussuomalaisten ajatusmaailmaa asiaan liittyen.

– Oon yrittänyt täällä eduskunnan pihalla sitten olla edustamassa sitä perussuomalaisten näkemystä ja kuvaamassa näitä tapahtumia, Tynkkynen kertoo.

Katso Tynkkysen haastattelu kokonaisuudessaan yläpuolelta löytyvältä videolta.

MTV Uutiset Liven suoraa lähetystä paikalta pääset seuraamaan alapuolelta.

LK Stubb puhuu LIVE


Lue myös:

    Uusimmat