Perhedraamaa: Gossip Girl -tähti haastoi äitinsä oikeuteen

Näyttelijä Leighton Meester haastoi rahaa kavaltaneen äitinsä oikeuteen.

Gossip Girl -sarjasta tuttu Leighton Meester on ilmiriidoissa äitinsä kanssa. Näyttelijätär mukaan äiti käytti pikkuveljen lääkärinlaskuihin tarkoitettuja rahoja omiin kauneusleikkauksiinsa.

25-vuotias Leighton haastoi äitinsä Constance Meesterin oikeuteen kuukausittain lähettämänsä 7 500 dollarin takia, TMZ-sivusto kirjoittaa.

Ongelmia aikaisemminkin

Perheen taustat ovat dramaattiset: Constance synnytti Leightonin vankilassa, jonne oli tuomittu huumeiden salakuljetuksesta. Hän sai myös aikaisemmin tänä vuonna lähestymiskiellon uhkailtuaan kalifornialaista naista ja tämän poikaa.

55-vuotias Constance oli ennen tyttärensä manageri, mutta on nykyään työhön. Hän oli sanojensa mukaan sopinut tyttärensä kanssa, että Leighton lähettää hänelle 10 000 dollaria kuukausittain elinkuluihin. Constance on ottanut botox-hoitoja ja käynyt kauneusleikkauksissa tyttärensä tienaamilla rahoilla.

Äiti aikoo haastaa tyttärensä oikeuteen ja vaatia kolme miljoonaa dollaria sopimuksen rikkomisesta. Leighton on sanonut, ettei mitään sopimusta ole ja pyytänyt oikeudelta päätöstä asiassa.

– Connie-äitini on inspiroinut minua. Hän on uskomaton nainen. Kun halusin pienenä näyttelijäksi, hän tuki minua, Leighton on aikaisemmin sanonut haastattelussa.

MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja