Perävalotakuu historiaan – yhdistys tarjoaa käytetyille varaosille vuoden takuuta

Auton korjauttaminen ei ole aina taloudellisesti järkevää, vaan autosta voi joutua pahimmassa tapauksessa jopa luopumaan. Joskus jäljellä oleva lainakin voi olla suurempi kuin auton arvo. Käytetyillä varaosilla voi kuitenkin säästää korjauskuluissa isoja summia.

Varaosa-alan yhdistys edistää purettujen autonosien uudelleenkäyttöä. Yhdistys ylläpitää varaosahaku.fi-kauppapaikkaa, joka on Suomen laajin laatuluokiteltu käytettyjen autonvaraosien sivusto. Nettikaupasta voi etsiä ja tilata varaosia maan johtavien autopurkamoiden ja käytettyjen varaosien myyntiliikkeiden ylläpitämästä varaosatiedostosta. 

– Toimintamme laatu on kehittynyt merkittävästi viime vuosina, joten haluamme yhdistyksenä tarjota käytetyille varaosille myös takuun. VOH-Takuulla tuomme lisäarvoa ja turvaa asiakkaan ostopäätökselle, kertoo toiminnanjohtaja Jörgen Härmälä Varaosa-alan yhdistyksestä.

– Käytetyille varaosille on alalla tarkat laatuluokitukset ja kuntotarkastukset. Tarkalla laatuseurannalla varmistetaan käytettyjen varaosien kunto ja uudelleenkäytön edellytykset, yhdistyksen tiedotteessa todetaan.

Takuu kattaa asiakkaan ostaman käytetyn varaosan rikkoontumisen, rahdin ja asennuskulut. Takuu on voimassa 12 kuukautta tai 20 000 kilometriä ostopäivästä lukien.

Yhdistyksen jäsenpurkamot ovat johtavia kotimaisia autopurkamoita, joilla kaikilla on voimassa olevat ympäristöluvat toiminnan harjoittamiseen.  

Lähde: Varaosa-alan yhdistys / TM Korjausratkaisut

***

Tuuli kaataa rekan poliisiauton päälle 0:48

Lue myös:

    Uusimmat