Peniskuvat käyvät kalliiksi Teksasissa: Satasten sakot, jos nakuilua lähettää pyytämättä

Mistä seksiriippuvuuden tunnistaa? 1:30
Videolla pohditaan, mistä tunnistaa seksiriippuvuuden.

Peniskuvien pyytämättä lähettäminen käy jatkossa kalliiksi Yhdysvaltojen Teksasissa.

Nyt Yhdysvaltojen Teksasissa on astunut voimaan uusi laki, joka kieltää nakukuvien lähettelyn silloin, kun niitä ei ole erikseen pyydetty, uutisoi Associated Press.

Uusi laki määrää jopa 500 dollarin sakot henkilölle, joka lähettää seksuaalista materiaalia pyytämättä toiselle. Laki kattaa niin tekstiviestit, sähköpostiviestit, deittisovellukset kuin sosiaalisen median palvelut, ja se onkin kehitelty yhteistyössä teksasilaissyntyisen deittisovellus Bumblen kanssa.

Yhdysvalloissa jopa 46 osavaltiota on säätänyt lain niin kutsuttua kostopornoa vastaan, mutta juuri mitään ei ole tehty väkisin lähetettyjen alastonotosten kitkemiseksi.

Bumbleen puolestaan oli virrannut palautetta sen käyttäjiltä, jotka valittivat saamistaan epätoivotuista kuvista. Bumble kuvailee itseään feministikseksi sovellukseksi, jossa naiset saavat tehdä aloitteen.

Asianajaja J.T. Morrisin mukaan Teksasin uusi laki voi aiheuttaa tulkintaongelmia summittaisuudellaan. Asianajajan mukaan lain kun voisi ajatella käsittävän myös esimerkiksi rintaruokintaan liittyvät kuvat.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat