Penikseni on pieni ja vaimoni alapää on liian löysä – mitä teen? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miksei nainen voi ekan kerran jälkeen sanoa suoraan, että 'peniksesi on liian pieni minulle'?

Todella hirveää niin sanotusti 'painaa ämpäriin' vuositolkulla, tehdä lapset ja sitten lopulta kumpikin jää ilman tyydyttävää seksielämää. Järkevää olisi puhua asioista heti, jottei kumpikaan turhaan tyydy siihen, mikä ei ole sopiva kumppani. Nainen haluaa isompaa, muttei minulla ole, ja minä haluan tiukempaa, muttei hänellä ole, mitä tehdä?" kysyy nimimerkki perheellinen micropenis.

Näin naiset vastasivat

"Olin 20 vuotta naimisissa melko pienikaluisen miehen kanssa. Vehje oli tosiaan sitä kokoluokkaa, että hädin tuskin tuntui, vaikka emme edes hankkineet lapsia, eli paikat eivät periaatteessa päässeet löystymään. Mutta rakastin miestäni ja sain orgasmin suuseksistä ja käsipelillä, joten minulle se ei ollut mikään ylitsepääsemätön ongelma.

Mies vaihtoi minut lopulta parikymppiseen tyttöön ja totesi eron yhteydessä, että en ollut koskaan tyydyttänyt häntä. Shokki oli melkoinen, etenkin, kun olin panostanut myös hänen tyydyttämiseensä, eli suuseksiä annoin säännöllisesti ja niin edelleen.

Tapailen nyt nuorempaa miestä, jolla on vähän liiankin suuri, eli mittanauhan mukaan melkein 20-senttinen. Kipeäähän se joissakin asennoissa tekee, joten ei sekään aivan täydellinen ole. En silti valita, sillä hän on sängyssä hellempi ja kokeilunhaluisempi kuin eksäni. Toisin sanoen: kalun koko ei ole suhteissani se määräävä tekijä, vaan kokonaisuus ratkaisee.

Jos asiasta tulee kuitenkin ylitsepääsemätön ongelma, niin eihän siinä sitten voi muuta tehdä kuin laittaa kumppani vaihtoon. Ja on huomattava, että naisen koko vaihtelee niin kierron vaiheesta kuin kiihottumisen asteestakin riippuen. Ainakin itselläni paikat ovat väljemmät, kun olen todella kiihottunut."
– 48, eronnut sinkku

"Suosittelisin vakavasti peilin eteen kävelemistä sinulle, elämän realiteettien ymmärtämistä ja jos eivät ne riitä, niin hae ammattiapua stressiisi, epärealistisiin kuvitelmiin puolisostasi, itsestäsi verrattuna muihin..."
– 35, naimisissa

"Kysyt 'miksei nainen voi ekan kerran jälkeen sanoa suoraan, että penis on liian pieni'. Samalla näyttäisi siltä, että et itsekään tainnut ekan kerran jälkeen sanoa, että 'vaginasi on liian löysä...'

Ei tällaista asiaa voi sanoa kauniisti ja toista loukkaamatta. Mieti, mitä elämältä haluat: vaimosi vagina tuskin muuttuu toisenlaiseksi, eikä sen tarvitsekaan muuttua. Jos haluat jotain muuta, se on sinun ongelmasi. Mieti, mitä haluat, ja tee päätös. Turha kituuttaa toivoen, että elämä maagisesti muuttuisi erilaiseksi ilman, että itse panet tikkua ristiin. Meillä on vain tämä yksi elämä tuhlattavana."
– 33, parisuhteessa

"Ei miehelle voi sanoa, että hänen peniksensä on liian pieni. Yhdenkään miehen itsetunto ei kestä sitä, kuten ei naisen sitä, että häntä sanoo väljäksi. Jos tiedät, että sinulla on pieni, osta joku penikseen kiinnitettävä jatke ja pyydä naiselta, saisitko käyttää sitä hänen kanssaan. Sen jälkeen voitte ehkä päästä rehelliseen keskusteluun peniksesi koosta. Mutta naisen vaginan väljyyttä älä ota puheeksi, se on liian herkkä paikka.

Itse olisin todennut jo heti alkuunsa ennen suhteen syntymistä, että seksi ei toimi, kiitos, mutta ei kiitos. Mutta vasta nyt uskallan sanoa, ei parikymppisenä minustakaan ollut siihen – ja seuraukset olivat katastrofaaliset."
– 35, avoliitossa

"Todella erikoinen kysymys. Ethän sinäkään ole sanonut mitään? Miksi et? Varmaan se sama syy on toisellakin puolella. Toisekseen, jos nimimerkkisi mikropenis-osuus pitää paikkansa, voin valitettavasti kertoa, että "painat ämpäriin" kenen kanssa tahansa. Ei niin tiukkaa vaginaa olekaan, joka mikropeniksen kanssa sopisi yhteen. Et voi penistäsi kasvattaa, mutta olet löytänyt jonkun, jolle kelpaat sellaisena kuin olet. Kannattaisi pitää kiinni. Itse olisin sanonut, kiitos, mutta ei kiitos."
– 33. parisuhteessa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat