Häiritseekö pieni penis, jos mies osaa tuottaa nautintoa muulla tavalla? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Onko pienellä peniksellä mitään väliä , jos osaa tuottaa nautintoa muulla tavalla? Mikä on sinulle miehen tärkein 'nautintoa tuottava väline'?" kysyy nimimerkki 22-vuotias mies.

Näin naisraati vastasi

"Pienellä peniksellä on väliä. Itse tapailin vähän aikaa sitten miestä, jolla oli ehkä reilu 10-senttinen penis erektiossa, ja se oli lisäksi ohut. Vaikka hän oli erittäin taitava käsistään, kyllä seksissä jäi jotain pahasti puuttumaan. Tuntuma on vain niin huono, vaikka itselläni on (edellisten kumppaneideni mukaan) tiukat paikat. Sain kyllä orgasmin tämän kumppanin kanssa, mutta sekin jäi jotenkin vaillinaiseksi, koska penis ei 'täyttänyt' minua kokonaan.

Suhde loppui eri syistä, mutta kyllä mietin niiden kuukausien aikana, voisinko elää näin pienipeniksisen miehen kanssa loppuelämäni. Pinnallista ehkä, mutta seksi vain on yksi tärkeimmistä asioista parisuhteessa. On toki muistettava, että asia on näin vain, jos on TODELLA pieni penis kuten tuo reilu 10 senttiä. Kyllä se penis on tärkein nautintoa tuottava väline, eikä minikokoista penistä korvaa taitavat sormet eikä hyvä suuseksi. Ikävä kyllä."
– 37, sinkku

"Parasta on ehdottomasti suuseksi! Kun sen mies hoitaa hyvin, ei muulla ole väliä."
– 47, naimisissa

"Ei se varsinaisesti haittaa, jos mies osaa tyydyttää muutenkin, toki välillä olisi kiva saada penis myös sisäänkin ja pieni penis ei välttämättä tunnu miltään. Pitemmän päälle pelkkä käsihoito saattaisi alkaa häiritä."
– 22, parisuhteessa​​​​​​​

"Pidän suuseksin antamisesta miehelle, rakastan ratsastelua, ihan parasta on, kun saa pitkiä, hitaita työntöjä takaapäin, osuen g-pisteeseen... Eli koolla todellakin on väliä, ainakin minulle. Olen kerran harrastanut seksiä miehen kanssa, hänellä oli erittäin pieni kalu; kaveri oli kyllä opetellut suuseksin salat ja oli todella hyvä siinä puuhassa, mutta itse yhdynnät eivät tuntuneet missään, vaikka kokeiltiin jos jonkinlaista asentoa. Suurin osa asennoista ei yksinkertaisesti onnistunut ollenkaan. Ei kalun tarvitse olla metrinen halko, 'normimitoilla' kyllä pystyy naisen hoitelemaan! Ja monelle naiselle taitaa olla mieleistä, jos saa hyvää suuseksiä (vinkkinä 22-vuotiaalle kysymyksen esittäneelle miehelle)."
– 47, sinkku

"Peniksen koolla on vähän väliä. Vaikka yhdyntä ei olekaan ainoa seksin muoto, haluan silti myös hyvää yhdyntää. Ja liian pienen peniksen kanssa yhdyntä ei vain tunnu hyvältä. En osaa sanoa, mikä on miehen paras 'työväline'", sillä yleensä mieheni käyttää suutaan ja käsiään tai penistään ja käsiään samaan aikaan."
– 18, parisuhteessa

"Kyllä valitettavasti on. Jos penis ei yletä g-pisteeseen, ei nainen laukea yhdynnässä. Minulle orgasmin saaminen myös yhdynnässä on hyvin tärkeää. Mutta tässä on yksilöllisiä eroja. Toisille naisille on väliä, toisille ei. Mutta voisin hieman viiltävästi sanoa, että naiset, joille ei asialla ole merkitystä eivät vain tiedä paremmasta."
– 35, avoliitossa

"Pieni penis ei vaan tunnu yhtä hyvältä kuin pidempi ja lihavampi. En voi sille mitään, että minulle koolla on väliä, vaikka esileikki olisikin mahtavaa. Itse kiihotun tosi paljon isommasta kalusta."
– 47 naimisissa

"Jokainen nainen on varmasti tässä suhteessa erilainen. Itse kyllä turhautuisin, jos en saisi mitään yhdynnästä irti. Ja valitettavasti näin olisi asian laita, jos miehen penis olisi pieni. Vaikka suuseksi ja käsipeli ovat nautinnollisia juttuja, on todella tärkeää saa mies joskus myös päälleen ja sisälleen. Näin se nyt vain on minun kohdallani. Mielipiteeseen voi vaikuttaa se, että lähtökohtaisesti kaikki pienipeniksiset miehet, joiden kanssa olen ollut, ovat olleet myös surkeita sängyssä. Suuseksi- ja sormipeli pitäisi olla hiottu huippuunsa, jos muuta tarjottavaa ei ole."
– 33, parisuhteessa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja