Oletko aina rehellinen, jos mies kysyy, saitko orgasmin yhdynnässä? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Oletko aina rehellinen, jos mies kysyy, saitko orgasmin yhdynnässä? Miksi, miksi et?" kysyy nimimerkki yleensä saan.

Näin naisraati vastasi

"Jollekin randomille en ole rehellinen. Sanon saaneeni, jotta tälle tulisi hyvä mieli. Suhteessa puolestaan kerron aina, jos sain tai en saanut. Jos suhteessa alkaa valehtelemaan, niin ei saa seksissä ikinä sitä, mitä itse haluaa."
– 38, sinkku

"En ole aina rehellinen. Joskus haluan vaan, että jyystäminen loppuisi. Siksi saatan livauttaa pienen valkoisen valheen, ja tarpeen mukaan näyttelen orgasmin. Teininä virtsasin poikakaverin päälle, jotta hän luulisi minun saaneen naisten ejakulaation."
– 24, avioliitossa

"Ei tarvitse teeskennellä, koska osaan keskittyä myös omaan orgasmiini ja saan sen todella helposti. Jos taas en saa, niin mies on tullut reisille tai parin työnnön jälkeen ilman mitään edeltävää seksiä. Tälläisen jälkeen ei kukaan mies ole edes odottanut minun saaneen. Teeskentely johtaa vain huonoon seksiin jatkossa, kun mies luulee toimivansa oikein."
– 56, eronnut

"Tietysti olen rehellinen. Jos en saanut, mies hoitakoon minulle orgasmin käsin tai suulla. En teeskentele. Molemmilla on oikeus orgasmiin. Tämä on itsetuntokysymys. Vaadin nautintoa, koska olen sen arvoinen."
– 35, avoliitossa

"Kyllä puoliso huomaa, kun tulen. Ei tarvitse valehtelemaan alkaa. Ja jos en tulisi, niin en kyllä lähtisi valehtelemaan asiasta, siitä ei kukaan hyödy yhtään mitään."
– 30, kihloissa

"En ole. Kumppanini on herkkä ja pelkää, että ei osaa tuottaa nautintoa, vaikka asia on pääasiassa täysin päinvastoin useimmiten. Kuitenkaan en halua aina tuottaa hänelle tunnetta, ettei hän riitä."
– 29, parisuhteessa

"Kerron, jollei toinen tiedä, mutta kyllä sen yleensä näkee ja tuntee, saiko toinen. Teeskentely on tyhmää. Kaikille naisille ei ole itsestäänselvyys saada. Se vaatii monesti paljon töitä."
– 34, sinkku

"Onneksi mies ei turhia kysele asiaa. Ei tarvitse huijatakaan. En ole eläissäni saanut kuin pari orgasmia yhdynnästä. Kyllä se on ne esileikit, joista sen saa, jos on saadakseen."
– 24, seurustelee

"En aina ole. Orgasmi normaalissa yhdynnässä on minulle harvinaisempaa kuin anaaliyhdynnässä. Nautin silti enemmän normaalista, koska se tuntuu hyvältä, vaikkei lopulliseen hekumaan pääsisikään. Mieheni on myös oppinut (alkuaikoihin verrattuna) käyttämään kieltään ja käsiään paremmin, orgasmin olen välillä saanutkin. Joskus toki sanon suoraan, jos en saanut, mutta tuntui silti hyvältä."
– 40, naimisissa

"En koskaan valehtele orgasmeissa, se pilaa nautinnon, jos lähtökohtaisesti aina on lauettava. Voin luottaa parisuhteessani siihen, että orgasmi annetaan muulla tekniikalla, jos yhdyntä ei sitä tee. Itse olen valmis tyydyttämään mieheni toisella tapaa orgasmin viivytellessä, mutta kuten sanoin, joskus ilotulituskin voi jäädä pois."
– 28, avoliitossa

"Jos miehen pitää kysyä asiaa, nainen tuskin on saanut orgasmia. On suorastaan palvelus vastata rehellisesti, ettei ole saanut orgasmia. Niin, ja pitää huolen siitä, ettei eksy kyseisen miehen kanssa sänkyyn toistamiseen."
– 36, sinkku

"Teeskentely ja valehtelu on tyhmintä, mitä seksiin tulee. Miten voit olettaa IKINÄ saavasi jotain parempaa, jos teeskentelet? Et mitenkään. Toinenhan luulee saaneensa sinut hekuman huipulle, joten takuulla hän tekee samoin seuraavallakin kerralla, ja sitä seuraavalla, ja taas... Kannattaa sanoa, mistä tykkää ja mistä ei. Ja koska miehet saattavat olla herkkänahkaisia juuri seksiasioissa, kannattaa olla positiivinen ja kannustava, eikä tuomitseva. Palaute kannattaa myös antaa juuri äksön-hetkellä eikä vasta jälkeenpäin."
– 50+, leski

"Joskus feikkaan, ja jos kumppani sen jälkeen kysyisi, sainko, väittäisin saaneeni."
– 30, parisuhteessa naisen kanssa

"Minusta kyllä huomaa niin selvästi, kun saan, että siitä ei voi valehdella, ja toisaalta, miksi pitäisikään. Saan aina, kun haluan, joten olen aika onnekas sen suhteen."
– 34, naimisissa

"Minulta ei kysytä. Mutta jos kysyttäisiin, niin en valehtelisi, koska jos en saa, niin jotain on todella pahasti pielessä. Niissä tilanteissa ei mies ole kiinnostunut naisen nautinnosta."
– 50, seurustelee

"Ihan ensinnäkin, on vain fakta, että jos miehen tarvitsee sitä kysyä, niin orgasmia ei saatu. Silloin vastaus riippuisi tilanteen kiusallisuudesta. Voisin teoriassa kuvitella myös valehtelevani, mutta en pystyisi feikkaamaan orgasmia yhdynnässä ja poikaystäväni sen minusta kyllä ihan selkeästi huomaa ja tuntee, joten tuskin tarvitsee koskaan turvautua valehteluun – eikä hänen tarvitse kysyä."
– 33, parisuhteessa

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat