Tuntuuko jokainen nainen samanlaiselta sängyssä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

”Aina puhutaan miesten vehkeiden koosta. Tuntuuko kaikkien naisten emätin sitten seksiä harrastaessa samanlaiselta?” kyselee Maikku.

Näin miehet vastasivat:

"Ei todellakaan tunnu. Toisilla on pienempi ja toisilla isompi. Toisilla tiukempi ja toisilla löysempi. Toiset kostuvat todella paljon ja toiset taas vähemmän. Tuoksukin saattaa olla erilainen. Paljonkin voi olla vaihtelua siinä, miltä se emätin tuntuu. Karvoituskin vaikuttaa, esimerkiksi jos on sheivattu ja on päässyt sänki kasvamaan liian pitkäksi niin se raapii peniksen vartta. Sitten taas jos on kovin paljon karvaa niin sekin vaikuttaa siihen miltä se tuntuu; tiettyjä juttuja ei pysty tekemään tuuhean karvoituksen kanssa. Olen myös huomannut, että alateitse synnyttäneillä naisilla ei automaattisesti ole löysempi emätin kuin ei synnyttäneillä. Voisin sanoa, että kaikki naiset tuntuvat jossain määrin hieman erilaiselta."
– 38, naimisissa   

"Hyvä Maikku; ei tunnu, perusperiaate on sama, toteutus vaihtelee sitten paljonkin koon, kosteuden, muodon ja kaiken muun mahdollisen välillä, mutta aina siihen laukeaminen tuntuu hyvältä."
– 46, naimisissa

"Ei tunnu, eikä se miehen koko edes usein liity siihen, miltä naisen emätin tuntuu. Kosteus vaikuttaa myös paljon, mutta iso merkitys on myös sillä, miten nainen käyttää seksin aikana lantionpohjanlihaksiaan, tai liikuttaa itseään. Lisäksi, vaikka voisi kuvitella, että kaikkien naisten alapää tuntuisi samalta, jos kosteus ja lihakset olisivat kaikilla samanlaiset, niin kyllä se varmasti olisi samalla tavalla, niin miehillä, kuin naisillakin, että toista samanlaista, tai täysin identtistä värkkiä ei tulisi silti vastaan." 
– 38, sinkku

"No, nyt ollaan peruskysymysten äärellä. Ihan yhtä lailla naiset puhuu sauna- ja Tupperware-illoissa miesten vehkeistä ja koosta, kuten miehet naisten tiukkuudesta. Ainahan saa haluta ja haaveilla ja joskus toiveet käykin toteen. Jollekin on mikä tahansa liian suuri, kun toisille kaikki on liian pientä.

Itse olen ollut tyytyväinen vehkeeseeni, vaikkei se mikään mela olekaan, mutta tähän asti sopinut joka reikään. En ole koskaan arvostellut naisia piparin koon mukaan. Jos ihminen ei ole täydellinen sellaisenaan, vaan jorman tulisi määritellä, niin saa mun puolesta kissa jatkaa kodin etsintää. Kyllähän emättimissä on eroja, kuten siittimissäkin, mutta väitän, että joskus tulee naisillakin se ikä vastaan, jolloin kullervo ei ole enää se, minkä perässä juoksee... ei edes kiimassa. Oikea elämä ei ole pornoleffa. Kyllä minä uskon, että nainen haaveilee isojormaisesta adoniksesta samalla tavalla kuin pieni- tai isomunainen mies tiukasta fjoosasta... tämä on kait ihan normaalia. Ei yhtään ihme, että ukoilla kaameat suorituspaineet nykyään.

Naisten olisi hyvä muistaa, ettei näitä vehkeitä valita rautakaupasta eikä seksimessuilla, vaan näillä synnytään eikä edes pinnistys lisää senttejä. Pienikin hyvin ohjattuna toimii vaativallekin naiselle."
– 48, sinkku

"Ei tietenkään. Joskus jo itse emättimen aukko on niin tiukka, että on ihme, jos mitään saa tarpeeksi syvälle ja joskus niin avaria, ettei tunne mitään. Toki, kun penikseen saa sisälle asti, niin tunne voi olla juuri oikea tai sitten aiempien tapaan tiukka tai löysä. Tunteeseen vaikuttaa paljon se, että onko nainen treenannut lantionpohjanlihaksiaan vai ei."
– 34, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat