Pelikuntoon toipunut Sakari Mäkinen johdatti VaLePan vierasvoittoon, Savo Volley väsyi

Yleispelaaja Sakari Mäkinen teki viidennessä erässä viisi kaikkiaan 20 pisteestään, kun VaLePa kukisti maanantaina Siilinjärvellä Savo Volleyn 3–2 lentopallon miesten Mestaruusliigan kärkipään ottelussa.

Mäkinen oli alaraajavamman takia sivussa lauantaina, kun VaLePa otti Turussa vierasvoiton TuTo Volleysta. Nyt hän ja toinen yleispelaaja Jiri Hänninen johtivat vierasjoukkueen neljänteen peräkkäiseen voittoon.

–  Kaksi erää pelattiin hyvin, mutta hävittiin. Sitten petrattiin. Savo-pelit ovat makeita, jokaisesta pallosta pitää kamppailla, sanoi myös 20 pistettä tehnyt Hänninen Ruudun tv-haastattelussa.

VaLePa on voittanut kaikki kuusi tämän kauden viisieräistä otteluaan. Joukkue pelaa seuraavan kerran jo tiistaina, kun se kohtaa Kokkolassa Tiikerit.

Michael Michelau teki 19 pistettä Savo Volleylle. Keskipelaaja Miki Jauhiainen ratkaisi toisen erän voiton kotijoukkueelle, mutta sen jälkeen hän ei enää juhlinut.

–  Näkyi koronan vaikutus, ei jaksettu loppuun saakka, Jauhiainen sanoi Ruudun haastattelussa.